banner171

Oktay Kaynarca'ya kaçak su davası

Oktay Kaynarca'nın teknesinde kaçak su kullanıldığının tespit edilmesi üzerine, ünlü oyuncu hakkında hapis istemi ile dava açıldı.

Oktay Kaynarca'ya kaçak su davası
İSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kontrolde, ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’ya ait Bebek Koyu’na bağlı teknede sayaçsız ve sözleşmesiz kaçak su kullanıldığı tespit edildi.

KAÇAK SUDAN 6 AYA KADAR HAPİS İSTEMİ
Hürriyet'in haberine göre; İSKİ görevlileri tutanak tutup durumu savcılığa bildirildi. Oktay Kaynarca ve kaptanı hakkında kaçak su kullandıkları iddiasıyla 2 aydan 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

"200 LİRA SU PARASI ÖDEDİM, BERAATİMİ İSTERİM"
İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada ifadesini veren Kaynarca, “Tekne esasen bana ait değildir. Olay tarihinde ben kullanıyordum. Bebek Koyu’nda bulunan teknelerin tamamı elektrik ve su ihtiyaçlarını, orada kendilerine saat açtırmış ve abone olan tekne sahiplerinden alıyordu. Biz suyu Metin C. isimli İSKİ’ye abone olduğunu bildiğimiz bir şahıstan alıyorduk. Kaptanımız, iki kez Metin C.’den su aldı. Ben de 200 lira su parası ödedim. Beraatımı isterim.” ifadelerini kullandı.

MAHKEME DURUŞMAYI ERTELEDİ
Oktay Kaynarca’nın avukatının da suçun oluşmadığını belirterek müvekkilinin beraatını istediği belirtilirken, mahkeme Metin C.’nin adresinin tespiti için duruşmayı erteledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2016, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153