banner171

Paramparça dizisindeki öpüşme krizini açıkladı!

Paramparça dizisindeki öpüşme krizini açıkladı!

Paramparça dizisindeki öpüşme krizini açıkladı!
 

Nurgül Yeşilçay’ın 'Paramparça'dan gitmesinden sorumlu tutulan ve öpüşme krizi yaşadığı iddia edilen Erkan Petekkaya, iddialara yanıt verdi.

Yeşilçay ile yakın bir arkadaşlığı olduğunu ifade eden Erkan Petekkaya, hakkında çıkan iddialar nedeniyle çok üzgün olduğunu belirtti. Herhangi bir şekilde Nurgül Yeşilçay ile aralarında sorun olmadığını açıklayan Erkan Petekkaya, bu durumun ardından da Nurgül Yeşilçay'ın başka planları olduğu için diziden ayrılacağını vurguladı.. İşte o açıklamalar:

"ÖPÜŞMEDİK, FİLM HİLELERİ VAR"

"Ortada şöyle bir haber dolaşıyor “öpüşme krizi” diye. Ama öyle bir kriz olmadı yani. O sahnede öpüşmedik. Yanağına değer gibi dudağına değdim orada. O kadar yani başka bir şey olmadı. Yine öpüşmedik yani. Ama film hileleri var, orada öpüşüyormuş gibi görünüyorsun. Bu durum reytinglere de yansımadı. Hala birinciyiz. Yabancı dizilere bakın. Başrol oyuncusu diyorsun, beşinci bölümde ölüyor. Olur öyle. Mesela bak Muhteşem Yüzyıl'a bir sürü oyuncu girdi çıktı. Senaryo icabı olabilen şeyler bunlar. Nurgül Yeşilçay'la kavga gibi bir şey olmadı.

c_2328

5 BÖLÜM DAHA BİZİMLE

52. bölümde çıkacak, daha beş bölüm var. Senaryoyu nasıl kuracaklar, ona göre yapacaklar. Onlar da düşünüyorlar şu anda. Senaristlere ben özellikle çok fazla soru sormam. Bambaşka bir hikaye olacak şimdi. Ben Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den ayrılmıştım ne oldu? Hikaye değişti bir sezon daha devam etti."

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2016, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153