banner171

Sezen Aksu'dan savaş çıkışı

Sezen Aksu, Bodrum'da 'savaşa hayır' diye bağıran hayranına, "Böyle oturduğumuz yerden bağırarak olmaz" diye cevap verdi.

Sezen Aksu'dan savaş çıkışı
 Ünlü sanatçı Sezen AksuBodrum'da yine çok konuşulacak bir konsere imza attı.

Sezen Aksu konserini ilk 5 şarkısında sık sık giydiği yeşil ve sarı kırmızı bantlarla süslü kıyafetinin önü açık dekoltesi ile uğraştı.

"OTURDUĞUN YERDEN BAĞIRARAK OLMAZ"

İlk şarkısının bitiminde izleyicilerden birinin ’Savaşa Hayır’ diye bağırması üzerine Aksu,"Türkiye’nin bu halinde sahne almak zor. Ancak böyle oturduğunuz yerden ’Savaşa hayır’ diye bağırarak olmaz. Evlatlarımızı yaşatmaya çalışmalıyız. Gazeteciler de buradaymış tam zamanında konuşturdunuz beni ya. Sivil insiyatifin gücü ile bu evlatlarımızı yutan halimizden aktif olarak bunu önleyici hale gelmemiz gerekiyor. Çocuklarımızı yaşatmamız gerekiyor, çocuklarımızı yaşatmak için bizimde üzerimize çok şey düştüğüne inanıyorum. Bir kişinin, bir vatandaşın gücünün her şeyin üstünde olduğuna bütün kalbimle inanıyorum. Aslında bugün hiçte böyle şeyler konuşmaya niyetim yoktu. İnsanların canı ciğeri o kadar yanıyor ki tutamıyor insan kendini. Aman gazeteciler de varmış" diyerek, ikinci eserine geçti.

Konserinde ’Kaybolan Yıllar’, ’Unuttunmu Beni’, ’Küçüğüm’, ’Belalım’, ’Sen Ağlama’ şarkılarını izleyenlerle birlikte seslendiren Sezen Aksu, şarkı aralarında yaptığı espiri ve şakalarlada izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Aksu bir ara eski eşi Sinan Özer’in yanına gelip, küçük oğlu Sinancan’ı ’Cici annen sana kurban olsun. Keşke babana değil sana yetişseydim. Sıkamadım bir dişimi’ diyerek, öptü.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2015, 16:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153