banner171

Sıla'ya şok! Şarkıları da yasaklandı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Yenikapı mitingi için "Şov" ifadesini kullanan popçu Sıla'nın şarkılarının belediyeye ait sosyal tesislerde çalınmasını yasakladı.

Sıla'ya şok! Şarkıları da yasaklandı
 Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı milletimizin verdiği mücadeleyi 'şov' olarak nitelendiren Sıla Gençoğlu'nun Ankara İstanbul ve Bursa'daki konserleri iptal edildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in 'Yenikapı buluşmasına şov diyen Sıla, sana Ankara'nın kapısı kapandı. Artık Feto sana iş bulur.' sözlerinin ardından Sıla'ya bir tepki de 15 Temmuz darbe gecesi en çok şehit veren ilçelerden biri olan ve saldırı altındaki Ankara'nın Gölbaşıilçesinin Belediye Başkanı Fatih Duruay'dan geldi. 

Sosyal medya sitesi Twitter'dan açıklama yapan Başkan Fatih Duruay görevde bulunduğu süre içerisinde Sıla'ya Gölbaşı kapılarının kapandığını açıkladı. 

DURUAY DA KAPIYI GÖSTERDİ


Sıla'ya sert sözlerle tepki gösteren Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ' Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne 5 milyon vatandaşın katılarak darbelere karşı birlik ve beraberlik mesajı verdiği tarihi Yenikapı mitingini 'şov' olarak tanımlayan şarkıcı Sıla, biz görevde olduğumuz sürece Gölbaşının kapıları sana kapalı olacak. Gölbaşı Belediyesinin düzenlediği hiç bir organizasyonda yer alamayacaksın.' ifadelerini kullandı. 



ARAMIZDA YERİ YOK


Gölbaşı'nın darbe gecesi en çok şehit veren ilçelerden biri olduğunu ve Gölbaşı halkının darbeye karşı birlik beraberlik içinde meydanlara döküldüğünü ifade eden Duruay 'Hiç bir farklılığı gözetmeksizin darbecilere karşı demokrasi için bir araya gelen aziz milletimizin bu haklı mücadelesini 'şov' olarak niteleyenlerin ilçemizde yeri yoktur' dedi. 

ŞARKILARI YASAKLANDI


Duruay ayrıca belediyeye ait sosyal tesislerinde de Sıla'nın şarkılarının çalınmasının da yasaklanacağını da açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2016, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153