banner171

Survivor All Star'ı kim kazandı? İşte şampiyon

Survivor All Star şampiyonu belli oldu. Haftalarca kıran kırana mücadeleler geçiren yarışmacılar arasından büyük finale kalan Merva Aydın ve Turabi oldu. Sms oylamaları sonucu Survivor All Star'ın şampiyonu Turabi oldu.

Survivor All Star'ı kim kazandı? İşte şampiyon
 Survivor All star'da sona gelindi. Haftalar boyunca süren oyunlar ve elemeler sonucunda finale kalan isimler Merve Aydın ve Turabi oldu.
 
Büyük final sonunda Survivor All Star Gönüllüler Ünlüler yarışmasını kazanan isim Turabi oldu. 
 
 
Survivor All Star'da büyük bir sezon sonunda bu akşam Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Büyük finalde karşılaşan iki finalistten geceyi seyircilerin kullandıkları SMS'lerde daha çok oy alarak, bu büyük sezonu birinci olarak bitiren, Survivor All Star şampiyonu; Turabi!
 
 
 
Survivor all star şampiyonu Turabi oldu. Turabi 500 bin liralık büyük para ödülünü kazandı. Survivor Kıbrıs finalinde şampiyonu canlı yayındaki SMS oylaması sonuçları belirledi.
 
Survivor All Star şampiyonunu belirleyen gece saat 20.00'da TV8 canlı yayınıyla ekranlara geldi. Acun Ilıcalı Survivor 'a katılan bütün yarışmacılar için hazırlanan videoları ekrana getirdi. Survivor şampiyonunu belirleyecek SMS oylaması da canlı yayında devam etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2015, 04:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153