banner171

Tamer Karadağlı Erdoğan'dan korkuyorum sözlerini açıkladı

Ülke TV'de yayınlanan Sıradışı programına konuk olan oyuncu Tamer Karadağlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Kendisinden korkuyorum" sözlerine açıklık getirdi.

Tamer Karadağlı Erdoğan'dan korkuyorum sözlerini açıkladı
 Karadağlı konuyla ilgili şunları söyledi:
"Ben bunu söyledim diye bana 'Paralelci' yaftası yapıştırılsın istemiyorum. Sayın Cumhurbaşkanı ne dedi; 'Sanatçılarımız cesur olsun' bende cesur olarak korkuyorum dedim. Ama benim korkum 'Sayın Cumhurbaşkanı gelip kulağımdan beni tutacak hapse atacak' korkusu değil ben ülkenin genel durumundan korkarım. Ben öyle her şeyden korkan biri olsan bugün buraya karşına çıkıp istediğim gibi bu sorulara cevap vermezdim. Ben kendimi rahat ifade edebileyim istiyorum."

Tamer Karadağlı Erdoğan'dan korkuyorum sözlerini açıkladı


"PARALEL YAPIDAN HEPİMİZ KORKMALIYIZ"
"Eğer öyle bir yapı varsa bundan da korkarım. Ama son bir yıldır bunun varlığından haberdarız. Bu yapıdan hepimiz korkmalıyız. Çocuklarımızın geleceği için korkmalıyız."

"GEZİ'YE KATILDIM AMA 3 GÜN SONRA..."
"Evet Gezi Parkı eylemlerine katıldım o ağaçların kesilmesine karşı çıktım ama 3 gün sonra baktım olay başka yere gidiyor, oooo dedim. Sadece oraya gelip de ağaçları kesmeyin diyen bir gençlik yoktu. 2 defa gittim ve baktım birileri orada PKK bayrağı açmaya başlıyor ben de o karede poz vermek istemedim."

"YALOVA'DA KİMSEDEN TEPKİ GELMEDİ"
"Tabi ki o ağaçların kesilmesini eleştirdim. Bir daha eleştiriyorum. Ama Yalova'ya gitmedim. Bu sanatçı duyarlılığını üzerime düşen kadar yüklenirim. Gezi'de olmamızın sebebi orada ne olduğunu görmekti. Gittim gördüm ve orada olmam gerektiğine karar verdim. Yalova'da olan bir şey bu kadar ağaç kesiliyor ve kimseden tepki gelmiyorsa gerçekten üzülüyorum."

"CHP'LİLER BANA KÜFÜR ETTİ"
"Ben röportajı verdiğim gazeteye değil kişiye bakarım önemli olan odur benim için. Ben dün o kişiye konuştum bugün Ülke Tv'de konuşuyorum diye düşünmüyorum. Ben Turgay Güler'e konuşuyorum. Yarın başka kanalda olursun orada röportaj yaparız. Ben sayın Cumhurbaşkanı'na Kemal Kılıçdaroğlu Recep Bey diyor diye tepki gösterdim. Neredeyse bütün CHP ana avrat küfür etti bana. Önemli olan kişiler değil makamlardır. Bu ülkenin seçilmiş cumhurbaşkanı ise o zaman onun gereğini yapmanız gerekir."

"KARİKATÜRLERİ ASLA SAVUNMAM"
"Asla savunmuyorum. Çünkü Müslümanlar peygamberleri konusunda hassastır. Benzer şeyler 8-10 yıl önce de yapıldı. Bunların yaptığı kaşıma olmuş yapıyorum hadi gel demek istiyorlar. Eğer özgürlükten bahsedeceksek bu özgürlüğün tanımını doğru yapmak lazım. Beni eleştirirken bana hakaret edersen bu özgürlük değildir."

"ERDOĞAN MUHTEŞEM BİR HATİP"
"Şimdi bana da setlerde "abi senden çok korkuyoruz, böyle asar keser bir tavrın var" diyorlar halbuki hiç alakası yok. Ben de Sayın Erdoğan'a baktığımda böyle heybetli uzun bir adam korkutuyor ama sadece bu taraflarıyla bakmamak gerek iyi yönleri de var; sonuçta bu insan benim Cumhurbaşkanım izlerken müthiş bir hatip, kitleleri arkasından sürüklüyor, inanılmaz bir karizması var bunlar çok önemli şeyler. Yıllarca hastalandı dendi hiçbirimiz farkına bile varmadık."

"BENİM OY VERDİĞİM PARTİDEN KİME NE"
"Biri bana "Tamer Bey hangi partiye oy veriyorsunuz?" diye bir soru sormuştu bende kendisine sana ne kardeşim benim oy verdiğim partiden diye bir cevap vermiştim. Kimseyi ilgilendirmez benim oy verdiğim parti."

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2015, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153