banner171

Arınç'a ilginç soru: "Cebrail parti kurdu mu?"

Arınç, katıldığı kongrede salondaki bir kişinin “Cebrail de parti kurdu mu?” sorusuna öyle bir cevap verdi ki...

Arınç'a ilginç soru:
 Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, katıldığı kongrede salondaki bir kişinin “Cebrail de parti kurdu mu?” sorusuna, “Allah korusun nereden bileceğim Cebrail parti kurdu mu kurmadı mı yahu? Onu denizaşırı yerlere soracaksın üstadım” diye cevap verdi.


Arınç, AK Parti Eskişehir Odunpazarı 3'üncü Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Türkiye'deki partilerin durumunu değerlendirdi. 

“Türkiye'de öyle partiler vardır ki aslında martidir” diyen Arınç,
 “Parti bile denmez. Şuanda 100'den fazla parti kurulmuş. Bir tanesi de geçtiğimiz günlerde kuruldu. Adam basın toplantısı yapıyor, salon tamamen boş. Bir tane garip boynunu bükmüş, onun önünde konuşma yapıyor. Bunlar parti değil, bunlar marjinal şeyler. Bunların Türkiye'nin çoğu yerinde tabelası bile yoktur. 30 tane adam bulmuşsunuz şöyle veya böyle, ben de parti kurdum dersiniz. Ama parti dediğiniz şey; demokratik hayatın vazgeçilmez unsurları olan, halkın düşüncelerini, fikirlerini, ideallerini yansıtan, topluluklarsa bu Türkiye'de sadece 5-10 partiye nasip oldu” diye konuştu.

“ONU DENİZAŞIRI YERLERE SORACAKSIN ÜSTADIM”

Bu sırada kongre salonunda bir kişinin “Cebrail de parti kurdu mu?” sorusu üzerine Arınç, “Allah korusun nereden bileceğim Cebrail parti kurdu mu kurmadı mı yahu? Onu denizaşırı yerlere soracaksın üstadım. Allah Allah” dedi.

Kaynak: İHA

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2014, 23:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153