banner171

Gaziosmanpaşa'da Hedef ŞAMPİYONLUK!!!

 Evet lig başlıyor .Gaziosmanpaşa spor  iyi bir kamp ve hazırlık dönemi geçirdikten sonra artık  ilk lig maçını  oynamak için sahaya iniyor . Başkan Seyit Ateş ve Teknik direktör enver şen le yeni bir hava yakalayan  istediği doğrultuda transferler gerçekleştiren takımımız şampiyonluğa kilitlenmiş durumda..


 İLK İCRAAT 
 Büyük bir sorun haline gelen belkide geçen yıl küme düşmemizdeki en büyük faktörlerden biri stad sorunuydu . Başkan Seyit ATEŞ  ve yönetimi bu sorunu  halletmek için büyük çaba harcıyor Belediye Başkanı Sn Hasan Tahsin USTA nın büyük desteğiyle Gaziosmanpaşa stadı  suni çime çevriliyor. yapıldıgı yıldan beri çim olan sahamız bu yıl itibariyle suni çim olacak zaten mantıklı olarak böyle olması gerekiyordu. Yıllardan beri een ufak yagışta çamur deryasına dönen ,bırakın futbol oynamayı üzerinde yürümenin dahi  zor oldugu maçları izlediğimiz stadımız modern bir yapıya kavuşacak.. 
 
İlk örneğimiz Avcılar Stadı ve İkinci Örneğimiz Esenyurt stadı
 
 
Avcılar ve Esenyurt belediyelerinin  bu statları yapabildiğine göre Gaziosmanpaşa belediyesi için böyle bi projeyi hayata geçirmek zor olmadığını düşünüyorum.  Böyle bi kompleks salon sporları ile stadyumun içiçe olduğu birçok proje Türkiyede hayata geçti .. Umarın birgün Gaziosmanpaşa ilçeside böyle bir hayale kavuşur.
İKİNCİ İCRAAT: 
Yeni bir kadro kuran başkan ve ekibinin transferde başarılı oldugunu düşünüyorum. Teknik direktör enver şenin istegi doğrultusunda Gaziosmanpaşa  sporumuz bazı eski tecrübeli futbolcularımızı tekrar kadroya kattı bunu yanında genç futbolcularla bir harman yapılan kadroda hazırlık maçlarında gördüğümüz kadarıyla olumlu sinyaller aldık..  İnşallah lige iyi  bir başlangıç yaparak sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf biz oluruz   ilk maça sayılı günler kala takımımız canı gönülden başarılar dililyoruz.
YORUM EKLE

banner208

banner148

banner150

banner153