banner171

Adil Gür kaza geçirdi! Çok sayıda öğrenci yaralı

AG’nin sahibi Adil Gür’ün kullandığı otomobil Manisa’nın Kula ilçesinde bir öğrenci servisiyle çarpıştı. Kazada 14 öğrenci yaralandı.

Adil Gür kaza geçirdi! Çok sayıda öğrenci yaralı
 Manisa’nın Kula ilçesinde, ünlü araştırma şirketi AG’nin sahibi Adil Gür’ün kullandığı otomobil, sağ arka tekerinin patlaması ve sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önünde seyreden öğrenci servisine çarptı.
Çarpmanın etkisiyle şerit değiştiren ve devrilen minibüsteki öğrencilerden biri ağır olmak üzere 14’ü yaralandı.

ARABANIN TEKERLEĞİ PATLADI

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 11.00 sıralarında Ankara-İzmir D-300 karayolunda Manisa’nın Kula ilçesine bağlı Esenyazı mevkii yakınlarında meydana geldi. Kula istikametinden Salihli yönüne seyir halinde olan Adil Gür, yönetimindeki 34 SN 34 plakalı özel aracın sağ arka tekerleğinin patlaması ve direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önünde seyir halinde olan Çağlar İngün (36) idaresindeki 26 AT 29 plakalı öğrenci servisine çarptı.

14 ÖĞRENCİ YARALANDI

Eskişehir’deki özel bir okulun ilkokul öğrencilerinin yer aldığı araç, çarpmanın etkisiyle karşı şeride geçerek devrildi. Araçta bulunan öğrencilerden biri ağır olmak üzere 14 kişi yaralandı.
OLAY YERİNDE İLK MÜDAHALE YAPILDI

Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları Salihli Devlet Hastanesi ve özel hastanelere sevk etti. Durumu ağır olan ve kazada bir kolu koptuğu bildirilen öğrencinin ise Manisa’ya sevk edildiği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2016, 19:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153