banner171

AK Parti terörü bu yöntemle bitirecek!

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, AK Parti iktidarının teröre karşı eğitimli polis gücüyle mücadele başlatacağını açıkladı

AK Parti terörü bu yöntemle bitirecek!

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, AK Parti iktidarının terörü polisle çözmekte kararlı olduğunu söyledi:

"Terör sorunu eğitilmiş, profesyonel kadrolarla çözülecek"

AK Parti'nin kuruluşunun 10'uncu yıldönümü nedeniyle partinin Bursa İl Başkanlığı tarafından Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde iftar yemeği düzenlendi. Bugün 3 askerin şehit olduğunu belirten ve ailelerine başsağlığı dileyen Canikli, terörün bitirileceğini, bundan kimsenin en ufak şüphesinin bulunmaması gerektiğini vurguladı.

Terörün önlenmesi konusunda uyguladıkları çalışmalardan dolayı eleştirildiklerini de ifade eden Canikli, eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un geçtiğimiz günlerde yayınlanan sözlerini hatırlatarak, terör örgütü ele başı yakalandığında örgütte boşluk oluştuğu ve bu dönemde terörün bitirebileceği yönündeki sözlerine katıldığını kaydetti.

TERÖRE POLİS SON VERECEK

Türkiye'nin probleminin terör olduğunu vurgulayan Canikli, 10 yıl önce bunu söyleme gibi bir durumun bulunmadığını açıkladı:

"Terör sorununun üzerine profesyonel kadrolarla kararlılıkla gidilecektir. Önümüzdeki aylarda hep beraber göreceğiz. Terör sorunu eğitilmiş, son derece profesyonel kadrolar ile çözülecek. Polisler daha aktif bu sürece dahil edilecek. Hiçkimse çıkıp böyle bir kararlılığa karşı mazaret üretemeyecek. Bu terörün üzerine sadece silahlı güvenlik tedbiri ile gidilecek anlamına da gelmez. Türkiye'de demokratik standartların oturtulması için çalışmalar devam edecek. Elbette kardeşliği güçlendirecek yeni projeler hayata geçirilecek, devreye girecek. Yapılanlar 74 milyonluk Türk milletinin düzenlemesi olacak. Atılan adımlar ileri demokrasi kurallarının yerini bulabilmesi için atılacak adımlardır. Hukukun üstünlüğü kesintisiz, eksiksiz hayata geçirilecek adımlar olacaktır"


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153