banner171

AK Parti'de Teşkilat İçi Eğitim Programı

Genel Merkez Kadın Kolları kongreleri tamamlanan ilçeler için Teşkilat Eğitim Programı düzenledi.

AK Parti'de Teşkilat İçi Eğitim Programı

Bir yandan İlçe Kadın Kolları kongreleri devam ederken, kongresi tamamlanan İlçe Kadın Kolları Başkanları teşkilat içi eğitim için Genel Merkeze davet edildi.

Yaklaşık 400 İlçe Kadın Kolları Başkanının katıldığı eğitime ilgi büyüktü. Programın açılış konuşmasını gerçekleştirmek için kürsüye gelen Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı, Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül salonun yoğun ilgisiyle başladığı konuşmasında;

“Öncelikle kongrelerini tamamlayan ve göreve başlayan İlçe başkanlarımızı ve yönetimlerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Rabbim hayırlı hizmetlere vesile kılsın, yolunuz açık olsun.

Partimizin dürüst, dinamik, ilkeli kadroları ve ülkemizin ufkunu açan bir siyasal perspektifle Türkiye’yi layık olduğu aydınlığa kavuşturmaktadır.

Partimiz geleneğin ve geçmişin birikimiyle, ülkemizin sorunlarına dünya gerçekleriyle paralel biçimde özgün ve kalıcı çözümler sunmayı hedeflemiştir.

Zorlaştıran değil kolaylaştıran, bölen değil birleştiren, iten değil kucaklayan, haklı zayıfları haksız güçlülere karşı koruyan bir anlayışa sahibiz.

 Kurucu İl Kadın Kolları başkanlığı yaptığım dönemde ilçe Başkanı bulmaya zorlanırken, bugün 957 ilçemizde demokrasinin gereği kongrelerini usulüne uygun gerçekleştiren, yurdun her bir bölgesinden gelerek, teşkilat içi eğitimi programına katılabilen kadrolardan oluşan dünyanın en büyük siyasi kadın örgütüyüz.

Ülkelerin gelişmişlik ölçülerinden bir tanesi de mutlak suretle kadındır. Sağlık, Eğitim, istihdam, ve Karar Alma Mekanizmalarında kadının statüsünün yükseltilmesi için birçok düzenleme ve iyileştirme AK Parti hükümetleri tarafından gerçekleştirilmiştir. Bu konudaki düzenlemeler üzerinde çalışmalar devam etmektedir. Ve Seçim Beyannamemizde yer alacaktır.” sözlerine yer verirken salondaki heyecan katılımcıların alkışlarına yansıyordu.

Eğitim programı dahilinde, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu, Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, Teşkilat Başkan Yardımcısı Nesrin Ulema teşkilat çalışmaları hakkında sunum yapacaklarken, Genel Sekreter Haluk İpek de teşkilat çalışmalarında esas, kayıt ve usuller hususunda katılımcılara bilgi verdi.Ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam “AK Parti’de Kadının Yeri” başlıklı bir sunum yaptı. Genel Seçim hazırlıkları konusunda Seçim Koordinasyon Merkezi başkanı Mustafa Ataş’ın bilgilendirme yapacağı eğitim programı Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu’nun konuşmalarıyla sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2015, 23:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153