banner171

Akşener: Baykal’ın süreci meşrulaştırma tavrını çok yadırgadım

MHP'den ihraç edilen Meral Akşener, kendisinin 'Başkan' adayı olup olmayacağı ve CHP Antalya Millevekili Deniz Baykal'ın 'Başkan' adayına ilişkin yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

Akşener: Baykal’ın süreci meşrulaştırma tavrını çok yadırgadım
 MHP'den ihraç edilen Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na nezaket ziyaretinde bulunduktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Akşener şu ifadeleri kullandı;

Kendisinin ‘Başkan' adayı olup olmayacağı ve CHP Antalya Millevekili Deniz Baykal'ın ‘Başkan' adayına ilişkin yaptığı açıklamaları değerlendirmesi istenen Akşener şöyle konuştu: ‘Yüzde 49'luk diye bir kavramı şu an itibariyle mahkeme sonuçlanmadan yüzde 49'u kabul etmiyorum. Mühürsüz oylar konusu tam anlamıyla çözülmeden bu blokun kaç olduğunu telaffuz etmiyorum.

DENİZ BAYKAL'IN HUKUK SÜRECİ DEVAM EDERKEN SONUCU KABUL EDİP, MEŞRULAŞTIRMA TAVRINI ÇOK YADIRGADIM

Sayın Baykal son derece tecrübeli duayen kabul ettiğimiz aynı zamanda hukukçu siyasetçidir. Meşruiyet tartışmalarının bitmediği, hukuk sürecinin devam ettiği bir dönemde bu sonucu kabul edip, meşrulaştırma tavrını çok yadırgadım.

“DENİZ BAYKAL'IN AÇIKLAMALARINI SİYASİ NEZAKETSİZLİK OLARAK GÖRÜRÜM”

Bir siyasetçinin başka bir siyasetçiler hakkında makam, görev tanzimini siyasi nezaket açısından uygun bulamam. Siyasi nezaketsizlik olarak görürüm.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2017, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153