banner171

Arınç, AK Parti'nin oy oranını açıkladı!

Devlet Bakanı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti'nin son oy oranını açıkladı.

Arınç, AK Parti'nin oy oranını açıkladı!

  Devlet Bakanı, Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Bülent Arınç, "17 milyon oyumuz var, bunu artırmak için canla başla çalışmamız gerekiyor. Ölüm ve hastalık haricinde mazeret kabul etmiyoruz. İl Başkanımız Sedat Yalçın'ın emrine girdik ve çalışacağız." dedi.

Arınç, partisinin Bursa Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda partililerle bir araya geldi. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (AKKM) düzenlenen toplantıda konuşan Arınç, aday listelerinin belli olmasından sonra zaman buldukça Bursa'ya geldiğini aktarırken, çalışmalarını merkezde sürdürdüğü için ilçe teşkilatları ile buluşamadığını ve o yüzden de bu toplantının düzenlenmesini kendisinin arzu ettiğini açıkladı.

Büyük katılım olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Arınç, şöyle devam etti:
"Siyasetçi milleti için çalışmalı. Sonuçta da millet mutlu olmalı, umut ve güven kazanmalı. Bizim siyasette kararlı ve cesur olmamız lazım. Bizim malzememiz milletimiz, halkımız. Biz onlara hizmet için varız. Millet AK Parti'yi çok bekledi ve istedi. Yılların beklentisi ve boşluğu bu parti ile doldu. Tarihin en yüksek oy oranlarını aldık. Kalıcı olacağımız çok çabuk anlaşıldı. Bu anlaşıldıktan sonra çok hileler yapıldı.

Cuntacılar, darbeciler yetmezmiş gibi neredeyse yedi düvel birleşti bize karşı kampanyalar düzenlendi. Ama bir şey yapamadılar. Baktılar ki bir şey yapamıyorlar o zaman da birleşerek engel olmaya çalıştılar. CHP diğerlerinin oyunu istedi aldı. MHP kalan kısmın oyunu aldı. Yine de olmadı, yine yapamadılar. Bu nedenden dolayı milletimize teşekkür borcumuz var. Sadece seçimlerde değil referandumlarda da muhteşem sonuçlar aldık."

"AĞIZLARINDAN KÜFÜRDEN BAŞKA BİR ŞEY ÇIKMAZ OLMUŞTU"
1980 Anayasası'nın önemli maddelerinin değişimi için yapılan referandum kampanyası sırasında çalışan tüm milletvekilleri ve teşkilat mensuplarına teşekkür eden Arınç, kendilerini haksızca eleştirenlere sitem etti.

Arınç, "Bizi çok eleştirdiler. Darbeciler düşünsün size ne oluyor dediler. En kötü senaryoları ortaya koydular. Ağızlarından küfürden başka söz çıkmaz olmuştu. Şimdi sıra 2011 seçimlerinde. İnşallah yüzde 47'nin de üzerine çıkacağız ve ustalık dönemine hep birlikte geçeceğiz. Gelinen bu süreçte ne darbeci kaldı ne de çeteci. Türkiye artık kabuğundan çıkmış durumda ve örnek alınan ülkelerden birisi olmuş durumda. Türkiye alnı dik yoluna devam ediyor." dedi.

12 Haziran seçimlerinde Tunceli'den de milletvekili çıkararak 81 ilde milletvekili olan tek parti olmayı başaracaklarını söyleyen Arınç, konuşmasını şu cümlelerle bitirdi:

"17 milyon oyumuz var, bunu artırmak için canla başla çalışmamız gerekiyor. AK Parti'de küslük olmaz çünkü herkesin önü açıktır. Bazı eskimiş partilerdeki gibi bizde lider sultası da yok. Bütün çalışma arkadaşlarımız gibi belediye başkanlarımız da çalışacak. Yurt dışı gezilerinizi kabul etmem. Ölüm ve hastalık haricinde mazeret kabul etmiyoruz. İl Başkanımız Sedat Yalçın'ın emrine girdik ve çalışacağız."


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153