banner171

Babuşçu'dan Demirtaş'a PKK çağrısı

AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşçu, Demirtaş'ın Erdoğan'a yönelik sözlerini eleştirdi, HDP'nin PKK saldırılarını kınamasını istedi.

Babuşçu'dan Demirtaş'a PKK çağrısı
 AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşçu, HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Suruç'taki terör saldırısıyla ilgili olarak Erdoğan'a yönelik eleştirilerine cevap verdi. Demirtaş'ın Erdoğan'a iftira attığını söyleyen Babuşçu, HDP'den de polisleri şehit eden ve saldırıyı üstlenen PKK'yı kınamasını istedi.
Aziz Babuşçu, Selahattin Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren sözlerine twitter'dan cevap verdi. Babuşçu, Demirtaş'ın polisleri şehit eden PKK'yı kınamadığını hatırlatarak, Erdoğan'a iftira atıldığını söyledi. İşte Babuşçu'nun o sözleri;

Adıyaman'da şehit olan kahraman askerimiz Müsellim Ünal'a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim.
 
Demirtaş, Polislerimizi şehit eden ve saldırıyı üstlenen PKK için kınayıcı tek kelime etmeden her konuşmasında Cumhurbaşkanımıza saldırıyor.
 
Utanmadan “Erdoğan Suruçta hayatını yitirenlere baş sağlığı dilemedi” diye iftira olduğu görüntülerle kanıtlanmış bir yalanı bile söylüyor.
 
Demirtaş, Erdoğansız bir Türkiye Erdoğansız bir gelecek dizayn etmeye çalışan çevrelerin taşeronluğu için esaslı bir rol üstlenmiş görünüyor.

aziz-babuscu.jpg

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2015, 23:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153