banner171

Bahçeli Tunceli'de esnaf ve cemevini ziyaret etmedi

Bahçeli'nin Tunceli ziyaretinde esnafı ve cemevini ziyaret etmesi bekleniyordu. Fakat cemevi yetkililerin olumsuz tavrı ve esnafın kepenk kapatması nedeniyle Bahçeli'nin programında son dakika değişikliğine gidildi.

 Devlet Bahçeli Tunceli'deydi.. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Dersim tartışması sonrasında Bahçeli'yi eleştirirken "Bu sözlerini Tunceli'de de söyleyebilir misin?" sözleri üzerine kente gitmeye karar veren Bahçeli'nin ilk durağı valilik oldu. Programa göre daha sonra Cuma namazını kılması sonrasında esnaf ve cemevini ziyaret etmesi bekleniyordu.

ESNAF VE CEMEVİ ZİYARETİ İPTAL

Ancak son iki programda değişikliğe gidildi. Esnaf ziyareti ve cemevine yapacağı ziyaret MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin programından çıkarıldı.

CEMEVİ YETKİLİLERİ İSTEMEDİ

Cemevi yetkilileri cenaze olduğunu ayrıca cemevinin siyasete alet edilmesini istemedilerini söyledi.

ESNAF KEPENK KAPATTI

Ayrıca şehir merkezinde grupların toplanması ve esnafın kepenklerini kapatması nedeniyle esnaf ziyareti de Bahçeli'nin programından çıkarıldı.

İŞTE BAHÇELİ'NİN YAPTIĞI KONUŞMA...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Tunceli'de valilik çıkışında konuştu.

Bizim gidemeyeceğimiz yer yoktur. İşte buradayım. Biz ne insanımızdan cayarız ne vaanımızdan vageçeriz. Biz ne hıyanetten korkar ne haram yiyenlerden çekiniriz. Bunlar bizim için davamızın ana ilkeleridir.

MHP'de mangal gibi yürek devasa gibi cesaret vardır.

Sığ zihniyetlerin bizimle çıkışması mümkün değildir.

Özür lobisi kurmak barışa katkı sağlamaz

Dünyanın neresinde olursa olsun halkının güvenini almış bir devlet ülkenin her yerinde güvenliği sağlamalıdır.

İç ve Dış mihraklara karşı uyanık olmalıyız.

1937 ve 38'de Tunceli'de olan olaylar isyandır. Ve bu isyana karışanlar bölücü terör örgütüdür. Hiç bir ahlaksız sürece müsamha gösterilemez.

Biz buraya sizlerle gönül birliği için koştuk. Tuncelililerle aramıza provakasyon koymak isteyenleri engellemek için koştuk

Şimdi Başbakan ne yapacaktır.

Tarihteki hiç bir Türk devleti kimsenin karşısında diz çökmez, diz çökseydik, el öpseydik bağımsızlığımızdan bahsedemeyeceğimiz gibi Tunceli gibi bir ilimizde olmayacaktı.

 ''Tunceli 81 vilayetimezden birisidir. Elazığ neyse Tunceli odur. Hakkari neyse  Ankara aynısıdır. Bu topraklar bu vatanın ayrılmayacak, kopmayacak birer  parçasıdır. O halde kardeşçe yaşamak varken, el ele, gönül gönüle Allahın  nimetlerinden nasiplenmek dururken, içimizi karıştırmaya çalışanlara niçin göz  yumalım, oyunlara aldanalım'' dedi.

"Acılarımız  ortak, sevinçlerimiz ortak, günümüz bir, geleceğimiz birliktedir" dedi.

Bahçeli sözlerini "Ne mutlu Türküm diyene " diyerek bitirdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2014, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153