banner171

Bakan Karaismailoğlu duyurdu: İstanbul'a her ay bir metro!

Bakan Karaismailoğlu duyurdu: İstanbul'a her ay bir metro!

Bakan Karaismailoğlu duyurdu: İstanbul'a her ay bir metro!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın başlattığı Yüz Yüze 100 Gün programı kapsamında Sancaktepe’de vatandaşlarla bir araya geldi. Burada konuşan Bakan Adil Karaismailoğlu "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bakanlığımızdaki kadrolar ile birlikte inşallah önümüzdeki günlerde İstanbul’da her ay bir metro açmayı planlıyoruz. Sabiha Gökçen Havalimanı ve E-5 arasındaki mahalleleri birbirine bağlayacak metro hattımızı eylül ayında hizmetinize sunacağız. İstanbul Havalimanı’yla, Kemerburgaz, Göktürk, Kağıthane, Beşiktaş, Gayrettepe’ye uzanan metro hattımızı da kasım ayı gibi planladık. Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi Metrosu’nu da aralık ayında hizmete sokacağız" dedi. 

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın başlattığı 'Yüz Yüze 100 Gün' programı kapsamında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Şehit Furkan Doğan Gençlik Merkezi’nde düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Programa Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü de katıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu programda konuşma yaptı. 

"ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE İSTANBUL’DA HER AY BİR METRO AÇMAYI PLANLIYORUZ"

Bakan Karaismailoğlu "Bir taraftan görevini yapmayanlar, bir taraftan görevinin sorumluluklarını çok daha fazlasını yerine getiren, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bakanlığımızdaki kadrolar ile birlikte inşallah önümüzdeki günlerde İstanbul’da her ay bir metro açmayı planlıyoruz. Sabiha Gökçen Havalimanı ve E-5 arasındaki mahalleleri birbirine bağlayacak metro hattımızı eylül ayında hizmetinize sunacağız. İstanbul Havalimanı’yla, Kemerburgaz, Göktürk, Kağıthane, Beşiktaş, Gayrettepe’ye uzanan metro hattımızı da kasım ayı gibi planladık" diye konuştu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin aksoy
Metin aksoy - 1 yıl Önce

SAYIN BAKANIM VE SAYIM CUMHUR BAŞKANIM İBB NİN BAŞLATTIK DEDİĞİ ESENYURT MAHMUTBEY METRO HATTIYLA DA İLGİLENMENİZİ İSTİYORUZ YALANCI İBB BAŞLATTIK DİYO AMA BİZE PEK İNANDIRICI GELMİYO BİZLERE BUNLAR AK PARTİ TARAFINDAN YAPIMI TAMAMLANMIŞ AÇILIŞA HAZIR HALE GETİRİLMİŞ METRO TRANVAY HATLARINI BİZ YAPTIK DİYEREK ÜZERLERİNE YATMAYI ÇOK SEVİYORLAR

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153