banner171

Başbakan Davutoğlu'ndan koalisyon turu hakkında açıklama

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Yavuz Sultan Selim köprüsü inşaatı çalışanları ile bir araya geldiği iftar programında konuştu.

Başbakan Davutoğlu'ndan koalisyon turu hakkında açıklama
 İşte Davutoğlu'nun açıklamalarından önemli ayrıntılar..
"Pazartesi gününden itibaren Ramazan Bayramı'na kadar hükümet ortaklığı görüşmelerinin, hükümet kurma çalışmalarının ilk turunu yapmayı, bitirmeyi planlıyorum. Dolayısıyla pazartesi, salı ve çarşamba için genel başkanlardan randevu taleplerimiz söz konusu olacak"


"Sayın Cumhurbaşkanımız Anayasa'nın ilgili 116. maddesinin bir gereği olarak Meclis Başkanlık Divanı'nın oluşmasını müteakip bendenize yeni hükümeti kurma görevini verdi. Şu andan itibaren de bu görevi ifa etmek üzere çalışmalara başladık. İlk olarak parti genel başkanlarıyla istişareler yapacağız. Bu konuda randevu taleplerimiz kendilerine iletiliyor"

Başbakan Davutoğlu'ndan koalisyon turu hakkında açıklama

"SIRAYLA CHP, MHP VE HDP İLE GÖRÜŞECEĞİZ"
"Usule uygun bir şekilde Sayın Kılıçdaroğlu ile görüşmelere başlamak ve sonra Sayın Bahçeli ve Demirtaş ile görüşeceğim"

"Benim için yüz yüze geldiğimizde konuşulacak olanlar önemlidir."

"Ramazan Bayramı'na müteakip inşallah oluşacak atmosfere göre, oluşacak zemine göre, gerekmesi halinde ve teknik çalışmaları tamamladıktan sonra, ikinci tur görüşmeleri gerçekleştireceğiz. Hayırlı olmasını diliyorum"

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2015, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153