banner171

Bekir Bozdağ: 2019 yılına kadar ne yerel, ne de genel seçim var

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "2019 yılına kadar ne yerel, ne de genel seçim var. Seçimsiz bir dönem siyaset için, alın teri dökmek için yeterince bir zamana sahibiz. Bunu iyi kullanacağız" dedi

Bekir Bozdağ: 2019 yılına kadar ne yerel, ne de genel seçim var
 Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Ne CHP, ne MHP, ne de diğer partiler bizim yaptığımız gibi her daim siyasetin içerisinde halkıyla beraber olma çalışmalarını yürütüyor. Hepsi Ankara'da ayak oyunlarıyla meşgul. Kimileri kongrelerle, kimileri başka şeylerle meşgul. Siyaseti ayak oyunları üzerinden dizayn etmeye çalışıyorlar" dedi.
Bakan Bekir Bozdağ, partisinin Yozgat il teşkilatı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Bozdağ, partililerine hitaben yaptığı toplantıda, diğer partilerin ayak oyunlarıyla meşgul olduğunu belirterek, "Ne CHP, ne MHP, ne de diğer partiler bizim yaptığımız gibi her daim siyasetin içerisinde halkıyla beraber olma çalışmalarını yürütüyor. Hepsi Ankara'da ayak oyunlarıyla meşgul. Kimileri kongrelerle meşgul, kimileri başka şeylerle meşgul, siyaseti ayak oyunları üzerinden dizayn etmeye çalışıyorlar. Bu millet oyunu sevmez, ayak oyunlarını da sevmez, ayak oyuncularını da sevmez. Ankara'da hesap kitap yapmakla olmaz" diye konuştu.
Diğer partilerin değişimi bir türlü başaramadığını ifade eden Bozdağ, "Ak Parti 14 yıl oldu. 14 yıl içerisinde Ak Parti üçüncü genel başkanını görevlendirmiştir. İçinden 3 genel başkan çıkardı, değişim yaşadı. İçinden dört başbakan çıkardı, değişim çıkardı. İçinden 2 Cumhurbaşkanı çıkardı, bir değişim yaşadı. Ak Parti değişim isteyenlerin de partisidir. Kendi içinde yenileşmesi, değişmeyi başarı sağlayan, bu anlamda da büyük bir değişim ortaya koyan yegane parti yine bizim partimizdir. Tereyağından kıl çeker gibi milletin meselelerini çözmede gösterdiği başarıyı, siyaseti yürütmede de gösteren bir partidir. Bu bizim kurumsallaşmamızın, güçlü altyapımızın ve bu noktada birlikte hareket etme iradesini ortaya koyan tabanımızın gücünü göstermektedir" dedi.
AK PARTİ'YE OPERASYON ÇEKİLEMEZ
Bakan Bozdağ, çetelerin Ak Parti'ye dönük operasyon çekemeyeceğini ifade ederek, "Ne paralel çete bunu yapabilir, ne başka çeteler yapabilir. Dikkat edin; CHP'ye operasyon çekildi geçmişte, kaset operasyonu. Muvaffak oldu mu? Oldu, genel başkan değişti. MHP'ye operasyon çekildi, genel başkan yardımcıların neredeyse tamamı değişti. Ak Parti'ye dönük operasyon başarılı olamadı. Neden olamadı? Çünkü operasyonculara kul köle olacak bir siyasi kadro yok burada. Kendi liderine, kendi siyasetine bağlı bir kadro var. Kimin ne olduğunu, hangi hesapların neyi yaptığını en iyi bilen ve değerlendiren kadro. Ak Parti'nin bu açıdan da Türk siyasetinde de çok önemli bir markalaşmayı gerçekleştirdiğini de buradan ifade etmek istiyorum" dedi.
2019 YILINA KADAR SEÇİM YOK
Bakan Bekir Bozdağ, 2019 yılına kadar ne yerel, ne de genel seçimin olmadığını söyledi. Bozdağ konuşmasının sonunda, "Türkiye'mizin gelişmesi, değişmesi bütün hızıyla devam ediyor. Allah'a şükürler olsun; yanı başımızda 5 yıla yakındır yaşanan Suriye iç savaşına rağmen, Irak'ta yaşanan yaklaşık 13 yıldır kargaşa, kaos, teröre rağmen Türkiye her alanda büyümesini sürdürüyor. Ekonomimiz büyüyor, enflasyonda aşağıya dönük trend devam ediyor. Faizde düşüşler yine devam ediyor ve Türkiye'nin her yeri şantiye gibi yatırımlarına devam ediyor. Bugün Türkiye en fazla büyüyen 3 büyük ülkeden birisidir. Yozgat da bu büyümeden nasibini alıyor, ilçelerimiz de alıyor, hep beraber büyüyeceğiz inşallah. Önümüzdeki dönem için büyük fırsatlar var. Neden 2019 yılına kadar ne yerel, ne de genel seçim var. Seçimsiz bir dönem siyaset için, alın teri dökmek için yeterince bir zamana sahibiz. Bunu iyi kullanacağız. 2019'a gelirken Türkiye değiştiği gibi, Yozgat da bundan payını alarak değişecek" diye konuştu.
DHA

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2016, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153