banner171

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı’nda açıkladı: Tüm komuta kademesi orada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı’nda açıkladı: Tüm komuta kademesi orada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı’nda açıkladı: Tüm komuta kademesi orada
 Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şu anda arkadaşlarımız Cudi'de, Gabar'da askerimizle polisimizle birlikte oralarda. Bütün komuta kademesi hepsi oradalar. Değerli kardeşlerim şu anda bütün siyasi kadememiz komuta kademesi bu hafta oralardaydı ve oradan kendileriyle irtibat halindeydik. Durmayacağız, kimse gücenmesin, kimse buralarda yok şöyle yok böyle demesin, kusura bakmasınlar, gideceğiz. Bizim bir şehidimizin kanı yüzlerce teröristin kanıyla ölçülemez. Bunu böyle bilsinler" dedi.
Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gümrüklere getirilen yeni sisteme dikkat çekerek "Gümrüklerimizi büyük ölçüde derleyip toparlamıştık. Yeni sistem artık her şeyin daha şeffaf ve düşük maliyetle işlemesine olanak sağlayacak" dedi. Erdoğan, "Bu anlayışla üreten istihdam oluşturan herkesin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin iktidara gelişinin yıl dönümünü olduğunu hatırlattı ve şunları kaydetti: Bu vesileyle kuruluşumuzdan bugüne partimizde görev almış tüm arkadaşlarımı şükranla yad ediyor, her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 3 Kasım seçimleri yeni bir dönemin miladı olmuştur. Krizlerin, koalisyonların, kavgaların, vesayetin artık dönem itibariyle sona erdiği 1990'ları Allah'ın izniyle milletimize bir daha yaşatmayacağız. Kaynakları yıllarca çarpık bir düzen arasında insafsızca sömürülen milletimiz kendi iktidarıyla bir devrime imza attı.


ERDOĞAN 2019 SEÇİMLERİNE İŞARET ETTİ!

Parlamentoda yüzde 63 gibi bir çoğunluğa sahip olduk. Bu oran, rahmetli Özal'ın aldığı sonuçlardan sonra ülkemizin son dönemlerde gördüğü en yüksek seçim başarısını ifade ediyordu. Oylarımızı sürekli yükseltirken, parlamentodaki oranımız da kendini korudu. Şimdi önümüzde yeni bir imtihan var. 2019 seçimleri en az 3 Kasım seçimleri kadar kritik bir dönüm noktası olacaktır. Şimdiden çalışmaya başladık. Akşam kadın kollarımızla yaptığımız toplantıda hanım kardeşlerimizin heyecanı ve bilge kişilikleri inşallah 2019'un sandık hakimiyetinin ne noktada olduğunu gösteriyor.

"DEVLET MEKANİZMASINI BUNLARDAN ARINDIRACAĞIZ"

Milletimiz oynanan oyunu görmüş ve tercihini kendisi biçimlendireceği büyük ve güçlü Türkiye'den yana kullanmıştır. Toplumsal kaos oluşturma çabaları ile başlayıp kanlı terör örgütlerinin saldırıları ile süren projeyi hep birlikte boşa çıkardık. Yapılan her saldırı terör örgütleri için bir turnusol kağıdı görevi görmüştür. PKK bir aparattır. Milletimiz FETÖ'nün gerçek yüzünü 17-25'te teşhis etmişti. FETÖ'nün silahlı kuvvetlerde polisimizde nasıl örgütlendikleri ortada. Şimdi ise artık tamamen temizlenme döneminin içindeyiz. Yargı ile birlikte hukukun kuralları neyi gerektiriyorsa bunu yaparak yolumuza devam edeceğiz. Devlet mekanizmasını bunlardan arındıracağız. Bu saldırılar kumpaslarla da desteklenmiştir.

"BÜTÜN KOMUTA KADEMESİ ORADA"

Şu anda arkadaşlarımız Cudi'de, Gabar'da askerimizle polisimizle birlikte oralarda. Bütün komuta kademesi hepsi oradalar. Değerli kardeşlerim şu anda bütün siyasi kadememiz komuta kademesi bu hafta oralardaydı ve oradan kendileriyle irtibat halindeydik. Durmayacağız, kimse gücenmesin, kimse buralarda yok şöyle yok böyle demesin, kusura bakmasınlar, gideceğiz. Bizim bir şehidimizin kanı yüzlerce teröristin kanıyla ölçülemez. Bunu böyle bilsinler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bütün komuta kademesi orada"

"ASIRLIK BİR PLANI BOZDUK"

Uygulanan gizli açık ambargolar, çelmeler, iki yüzlü tavırlar elbette bizi sıkıntıya sokuyor ama bu sıkıntılar sakalımızın tıraşı mesafesinde. Buna karşılık biz asırlık bir planı bozarak onların kolunu buduyoruz. Birileri ısrarla felaket tellallığı yapmaya devam ediyor. Allah istemezse o kulun işini muhallebi yerken kırar dişini. Büyük olmak için önce güçlü bir iradeye, sağlam bir imana sahip olacaksınız. Biz büyük bir millet olduğumuzu biliyoruz. Yedi düvel üzerimize gelse de biz RABİA'mızdan vazgeçemeyiz. Gerçi ana muhalefetin başındaki zat anlayabilmiş değil. Tek millet! Var mı itirazın? Tek bayrak! Var mı itirazın? Tek vatan! Var mı itirazın ve tek devlet var mı itirazın? Kılıçdaroğlu öğrendin mi? Bu!

"TAKKE DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ"

Biz reform peşinde koşuyoruz, ana muhalefet bunları engellemenin peşinde. Eskilerin deyimiyle takke düştü kel göründü. Ana muhalefetin başındaki zatın elinde sadece sonuncu zarf kaldı. Önce başbakan olacağım dedi olmadı, şimdi sıra kendisinden sonra partisini bırakacağı kişiye bırakacağı zarflara geldi. Başbakan olacağım diyerek başbakan olunmaz, değişim diyerek değişim gerçekleşmez. Hep aynı şeyi yaparak farklı sonuçlar beklemek akıl rahatsızlığına işaret eder. Ana muhalefette bir değişiklik işareti görünmüyor, 20 yıl önce ne diyorlarsa bugün de aynı şeyleri diyorlar.

"YENİ ARKADAŞLARIMIN TÜM MAHARETLERİNİ KULLANMASINI BEKLİYORUM"

Bu bayrak yarışında ayrılan arkadaşlarımıza teşekkürler diliyorum. AK Parti ailesi çok büyük bir ailedir. Kimse gücenmeyecek, biz sürekli yenilenen ve güncellendikçe çok daha farklı hizmet imkanı yakalayan bir partiyiz. Görevlerine devam eden arkadaşlarımızdan daha büyük hizmetler bekliyoruz. Yeni arkadaşlarımızdan da tüm maharetlerini kullanarak farklılıklarını göstereceğine inanıyorum.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2017, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153