banner171

Davutoğlu, Demirtaş‘ı kabul etti

Başbakan Davutoğlu ile görüşmesi sonrası açıklama yapan HDP Eşbaşkanı Demirtaş 'Görüşmeyi son derece olumlu ve önemli bir görüşme olarak tanımlayabiliriz. Umut ediyorum ki şu günlerde oluşan negatif hava yerini pozitif bir havaya bırakır' dedi.

Davutoğlu, Demirtaş‘ı kabul etti
 HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştü.
Demirtaş, Başbakan Davutoğlu ile görüşmesini son derece olumlu ve önemli olarak nitelendirerek, "HDP olarak parlamento içinde, dışında elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz, çözüm sürecinin başarıya ulaşması için desteğimizi sunmaya devam edeceğiz" dedi.
 
Demirtaş şunları söyledi:
 
''Görüşmeyi son derece olumlu ve önemli bir görüşme olarak tanımlayabiliriz. Çözüm sürecinin başarıya ulaşması için desteğimizi sunmaya devam edeceğiz. Hükümet IŞİD'i bir tehdit olarak terör örgütü olarak tanımlamıştı zaten. Sayın Başbakanın bu konudaki yaklaşımları olumludur.
 
Umut ediyorum ki şu günlerde oluşan negatif hava yerini pozitif bir havaya bırakır. Özellikle Kobani sınırında Suruç'ta halka yönelik önemli müdahaleler var. Bu müdahaleleri Başbakan ile paylaştık. O müdahalelerin olmaması gerektiğini düşünüyoruz.''

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2014, 16:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153