banner171

Davutoğlu, Koç ailesini ziyaret etti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Koç ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Davutoğlu, Koç ailesini ziyaret etti
 Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Eminim Mustafa Koç'un projeleri ve başladığı önemli işler sahipsiz kalmayacaktır ama biz boşluğunu her zaman hissedeceğiz. Koç ailesine taziyelerimizi sunuyoruz" dedi.
Davutoğlu, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatı dolayısıyla Koç ailesine, Elmadağ Divan Otel'de taziye ziyaretinde bulundu.
Otelde, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç, Koç Holding Üst Yöneticisi (CEO) Levent Çakıroğlu ile görüşerek taziye dileklerini ileten Davutoğlu, ziyaret sonrasında açıklama yaptı.

Başbakan, "Ülkemizin acı kaybı. Rahmetli Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet diliyoruz. Ailesine eşimle birlikte taziyelerimizi sunduk. Mustafa Koç, Türkiye'de sadece iş adamı olarak değil, sosyal duyarlılığı yüksek bir insan olarak da çok önemli projelere katkıda bulunmuş, toplumun geniş kesimlerince takdirle takip edilmiş ve anılmış önemli bir kişilikti" diye konuştu.

Mustafa Koç'un vefatının herkesi derinden üzdüğünü dile getiren Davutoğlu, şunları kaydetti:

"Eminim projeleri ve başladığı önemli işler sahipsiz kalmayacaktır ama biz boşluğunu her zaman hissedeceğiz. Bir kez daha Koç ailesine taziyelerimizi sunuyoruz. Allah rahmet eylesin. Yarın cenazede birlikte olacağız yine ama bütün aile olarak bugün ziyarette gösterdikleri misafirperverlik ve orada dile getirdikleri hisler dolayısıyla teşekkürlerimi ifade ediyorum. Allah rahmet eylesin, Allah cennetle kavuştursun."

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2016, 23:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153