banner171

Aziz Yıldırım kombineleri iptal olan taraftarları aradı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım kombineleri iptal edilen taraftarları arayak konuştuğu iddia edildi.

Aziz Yıldırım kombineleri iptal olan taraftarları aradı
 Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe’de Çaykur Rize maçındaki kombine krizinin ardından sıcak gelişmeler yaşanıyor.
Ligin 7. haftasında oynanan Gençlerbirliği maçında Maraton Üst H Blok’taki bir grubun “Ersun Yanal” tezahüratı yapması üzerine Sarı-Lacivertli kulüp, bu bölgedeki 400’den fazla taraftarın kombinesini iptal etmişti. Ancak maça gelmeyen, olay ile alakası olmayan ve hatta Aziz Yıldırım destekçisi taraftarlar da bu hamleden nasibini almıştı. Çoğu kongre üyesi de olan bu kişilerin çok büyük bir kısmı, özellikle 3 Temmuz sürecinde hem Aziz Yıldırım’a hem de kulübe büyük destek vermişti. Yaşananların ardından kulübün yaptığı açıklamada, “Bu önlemlerden olumsuz yönde etkilenen taraftarlarımızın tüm mağduriyetleri giderilecektir” ifadeleri kullanılmıştı.

‘ERSUN DEYİNCE TAKIM GOL MÜ ATTI?’

Bu açıklamanın ardından yönetim harakete geçti. Mağdur olan taraftarların tespiti yapılırken, iptal edilen kombine kartların iadesine karar verildi. Kulüp tarafından bu kişiler tek tek aranmaya başlandı. Hatta bu görüşmelerin bazılarını bizzat başkan Yıldırım yaptı. Bazı taraftarlar Yıldırım’a “Ben de Ersun Yanal diye bağırdım” dedi. Yıldırım da bu kişilere, “Ersun Ersun diye bağırdınız da ne oldu? Takım gol mü attı? Benimle sorununuz varsa istediğiniz şekilde bağırın. Ama takımı etkileyecek şeyler yapmayın” yanıtını verdi. Başkan Yıldırım ayrıca “Cuma günü her şeyi anlatacağım” ifadesini de kullandı. Bu arada GFB’ye yakın olan ve bazı kanunsuz davranışlarda bulunan taraftarların kombinelerinin ise iade edilmeyeceği öğrenildi.

AZİZ YILDIRIM: CUMA GÜNÜ HER ŞEYİ AÇIKLAYACAĞIM

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Çaykur Rizespor maçı öncesinde Maraton Üst F bloktaki yaklaşık 400 taraftarın kombinesini önlem amaçlı fesh eden Fenerbahçe yönetimi mağdur olan taraftarın gönlünü almak için harekete geçti.

Kulüp yetkilileri, o blokta kombine sahibi olan taraftarları tek tek arayıp mağduriyetlerinin giderileceğini, maddi ve manevi tüm zararlarının da kulüp tarafından karşılanacağını ifade etti. Taraftarın tepkisine Aziz Yıldırım da kayıtsız kalmadı. Yıldırım, tepki faksları üzerine harekete geçti ve bazı taraftarları bizzat kendisi arayarak yaşananları anlattı.

BEN DE 'YANAL' DİYE BAĞIRDIM

Yıldırım dün bir taraftar ile yaptığı telefon görüşmesinde, "Başkanım, G.Birliği maçında ben de Ersun Yanal diye bağırdım" yanıtı alınca "Neden?" diye sordu. Taraftar, "Şampiyon takımla sezona girdik. Ortam bir anda kötüleşti. Sahadaki futbol da kötüydü. Bunu görünce tepki olarak Ersun Yanal ismini ben de bağırdım. Son 2-3 haftada takım düzeldi. Benim için anlık bir protestoydu" dedi.

Başkan "Senin tepkinin samimi ve dürüstçe olduğuna ben inanıyorum. Fenerbahçe yönetiminin, gerçek taraftarı ile ters düşmesi düşünülemez. Sizin içinize karışan provokatörler var. Onları tribünden temizleyeceğim. Cuma günü basın toplantımı izle. Hepsinin ipliğini pazara çıkaracağım" diye konuştu.

KOMBİNENİZİ BAŞKALARINA VERMEYİN!

Başkan Aziz Yıldırım görüştüğü taraftarı Eskişehirspor maçından itibaren kombinesini beyanda bulunmadan başkasına veremeyeceği konusunda uyardı. Başkan, "Güvenmediğiz insana kombinenizi vermeyin. Stada girer olay çıkarırlar. Sizin de başınız yanar" uyarısında bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2014, 22:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153