banner171

Demirtaş'ın pisliklerini ortaya çıkardık

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, "Demirtaş ve Fırat, HDP'nin pisliklerini ayaza çıkardığımız için MHP'ye saldırmaktadır. Bunların, burunlarıyla 40 yıllık geçmişi deşeleme çabası, partimize atacak çamur, yöneltecek iftira bulamamalarındandır" ifadelerini kullandı.

Demirtaş'ın pisliklerini ortaya çıkardık
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, "Demirtaş ve Fırat, HDP'nin pisliklerini ayaza çıkardığımız için MHP'ye saldırmaktadır. Bunların, burunlarıyla 40 yıllık geçmişi deşeleme çabası, partimize atacak çamur, yöneltecek iftira bulamamalarındandır" ifadelerini kullandı.
MHP Genel Başkanı Yardımcısı Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada HDP ile PKK arasında organik bir bağ olduğunu iddia etti.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a, "Örgütle aranıza mesafe koyun" demek ile Kandil'e "PKK'ya destek vermeyin" demenin aynı olduğunu belirten Yalçın, "HDP hakkındaki garip yanılgı, Türk siyasetini belirsizliğe itmektedir. Oysa yapılacak iş öncelikle durum tespitinin doğru yapılmasıdır. Bu bağlamda Doğu ve Güneydoğu'daki halk ile bölücü terör örgütü arasına mesafe koymak daha mantıklıdır. Devletin yapması gereken de budur. Aksi takdirde yanlış başlayan bir iş yanlış sonuçlanacaktır" değerlendirmesinde bulundu.
"MHP'ye hücum ettiler"

Yalçın, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve HDP Mersin Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat'ın MHP'nin yargıyı göreve çağırması nedeniyle MHP'ye hücum ettiğini iddia ederek açıklamasında şunları kaydetti:

"HDP'NİN PİSLİKLERİNİ ORTAYA ÇIKARDIĞIMIZ İÇİN SALDIRIYORLAR"

"Tartışmayı, 1980 Askeri Darbesi'ne zemin hazırlamak üzere küresel güçlerce kurgulanan Kahramanmaraş, Çorum ve Sivas olaylarına götürerek bunların sorumlusunun MHP olduğunu öne sürmüşlerdir. Demirtaş ve Fırat, HDP'nin pisliklerini ayaza çıkardığımız için MHP'ye saldırmaktadır. Bunların, burunlarıyla 40 yıllık geçmişi deşeleme çabası; partimize atacak çamur, yöneltecek iftira bulamamalarındandır. Geçmişte yaşanan Kahramanmaraş, Çorum ve Sivas olaylarıyla ilgili gerçekler ortaya serildiği takdirde, bundan MHP'nin zararlı çıkmayacağı aşikardır. Çünkü HDP sözcülerinin kuyruk acısıyla ortaya attıkları iddialar, asılsızdır."

"Kandil'in kuyrukçuları ve İmralı'nın ayakçıları için hesap günü"

Yalçın açıklamasında şunları ifade etti:

"Demirtaş'ın, PKK'nın 30 yılı aşan sürede işlediği binlerce cinayeti ve terör eylemlerini bir kenara bırakıp MHP'yi suçlamaya kalkmasıysa meskende cürmümeşhut halinde yakalanan hırsızın ev sahibini suçlamasına benzemektedir. Demirtaş, Hilal sayesindedir ki bugün Türkiye'de insanların geleceğe dair ümitleri tükenmemiştir. Hilal sayesindedir ki HDP-PKK'nın kanlı eylemleri iç savaşa dönüşmemektedir. 30 yıldır hilali teslim almak isteyen HDP-PKK, MHP sayesinde bunu başaramamıştır."
HDP ile CHP'nin ortak strateji izlediğini savunan Yalçın, eleştirilerine şöyle devam etti:

"CHP'de yuvalanan Cumhuriyet düşmanı aşırı sol, HDP'yi kanatları altına almıştır. 'Biz MHP'yi anlamıyoruz. MHP'nin siyaseti iflas etmiştir' diyen Levent Gök önce her geçen gün HDP'lileşen partisinin hali pürmelaline bakmalıdır. Cumhuriyet'i kuran partinin bu gidişi, gidiş değildir. CHP'yi Cumhuriyet'in düşmanlarının koruyucusu ve iş birlikçisi haline getirenlerin MHP'ye saldırmakla ellerine geçecek bir kazançları olmayacağı gibi, bu kafayla herhangi bir erken seçimde mevcudu da korumaları imkansızdır. Çünkü CHP'nin 7 Haziran seçimlerindeki stratejisi, siyasette gelinen noktanın en büyük amillerinden biridir."

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2015, 17:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153