banner171

Devlet Bahçeli'den flaş açıklamalar!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli MHP Genel merkezinde basın toplantısı düzenliyor.

Devlet Bahçeli'den flaş açıklamalar!
Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:
Zincirleme yol kazaları olsa da bu devirler zaman içinde açılmış, istikrarlı gelişme çarkı dönmeye başlamıştır. Üzerinde yaşadığımız coğrafya kaderimizdir. 
"COĞRAFYAMIZI DEĞİŞTİREMEYİZ"

Coğrafyamızı değiştiremeyiz, bunu aklımızdan dahi geçiremeyiz. Böyle bir kimliksizliğe hevese edenleri de elimizin tersi ile iter insan yerine bile koymayız. Bir millet yüzyıllarca biriktirdiği tarihini bir kenara atsaydı, dünyada tarih diye bir kavram kalmazdı.Üstünlüğün maddi ve manevi kudretlerin bileşkesi olduğunu dikkate alırsak bunu en hakeden büyük Türk milleti olmuştur. İstikrarından yoksun bir milletin insanlık aleminde uşaklıktan başka bir seçeneğin olamayacağını kutlu ceddimiz hatırlarında bulmuştur. 
"ÇIBAN BAŞLARI NEFES ALAMAYACAKTIR"

Bu meşale sönmedikçe Türk milleti her zaman iddiasını sürdürecek çıban başları nefes alamayacaktır. Türkiye işte bu meşalenin direnci ile önünü aydınlatmaktadır.Türkiyemiz Çanakkale Savaşı'nda korkuyu yenmiş bir kahramanlığın mahsulüdür. Türkiyemiz büyük bir çınardır. Bu çınarı kurutmak mümkün değildir. 
ÜZERİMİZE OYUNLAR OYNANIYOR

Asırlardır üzerimizde oyun oynanmaktadır. Büyüklüğün vakarında hedef olmak da vardır. Milli varlığımız asırlardır rahatsız edilmektedir. 1000 yıllık kardeşlik mirasını çekemeyenler akbabalar gibi etrafımızda dönmektedir. Ne koparısız arayışıyla yanıp tutuşmaktadır. 
Bölme planları güncellene güncellene bugünlere ulaşmıştır. Şu günlerde yaşadıklarımız tam da budur. 
ASKERİ MÜDAHALE YERİNDE

Suriye'ye askeri müdahale yerinde ve haklıdır.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2016, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153