banner171

DGF Canlı Bomba Federasyonu

Suruç’un ardından “çocuklara oyuncak götüren sivil bir gençlik hareketi” diye sunulan Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu’nun ‘canlı bomba’ yetiştiren terör yuvası olduğu ortaya çıktı.

DGF Canlı Bomba Federasyonu
 Suruç’taki olayla gündeme gelen ve bir kısım medyanın “çocuklara oyuncak götüren sivil bir gençlik hareketi” diye sunduğu Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu’yla ilgili çarpıcı bir bilgiye ulaşıldı. 9 Şubat 2012’de İstanbul Sancaktepe’de AK Parti İlçe Başkanlığı’na eyleme giderken, üzerindeki düzenek erken patlayınca paramparça olan “canlı bomba Yasemin Çiftçi”nin SGDF üyesi olduğu ve örgütün gençlik kamplarında yetiştiği öğrenildi.

YÜKSEKDAĞ’A TAKILDI 

Çiftçi, SGDF ile 2008’de üniversite yıllarında tanışmış. Bu tarihte SGDF üyesi olup, ailesine “arkadaşlarla kampa gideceğiz” diyerek örgütün yaz kampına katılmış. Kampta yoğun bir propaganda süreci sonunda o yıl İstanbul’a gelerek, şimdilerde HDP Eşbaşkanı olan Figen Yüksekdağ’ın liderliğinde ki Ezilenlerin Sosyalist Platformu’nun (ESP) eylemlerine destek verdi. 

2-216.jpg

VE CANLI BOMBA OLDU 

9 Şubat 2012’de İstanbul Sancaktepe’de patlayan canlı bomba haberi ajanslara düştü. Yasemin Çiftçi’nin üzerindeki bomba, Sancaktepe’de AK Parti İlçe Başkanlığı’na eyleme giderken patlamış, genç kız paramparça olmuştu. 
 

YÜKSEKDAĞ DA KUTSAMIŞ

Yasemin’in parçalanarak ölmesinden ardından SGDF’liler yürüyüşler düzenleyip, canlı bomba eylemini kutsadılar; “Yasemin Çiftçi ölümsüzdür” pankartları taşıdılar. Yasemin’i ve canlı bomba eylemini kutsayanlar arasında, bugün IŞİD’li canlı bombaya isyan eden HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ da vardı. 
 

‘DEVRİM ŞEHİDİ’ YAPTILAR!

Yüksekdağ o gün Yasemin’in mezarı başında şunları söyledi: “Bedenini halka armağan etti. Mücadelesi devrim ve sosyalizm mücadelesiydi. Artık o bizim geleneklerimizde yaşayan, bizim bugünümüze ve geleceğimize kızıl rengini veren devrim şehitleri kervanına katılmıştır. Onların ölümsüzlüğüyle beraber ölümsüzlüğe karışmıştır.”
3-117.jpg

Sözde sivil örgüt SGDF, üyesi Yasemin’in canlı bomba eylemini böyle kutsamış…

 

ÖRNEK GÖSTERİYORLAR

Canlı bomba Yasemin Avrupa’nın çeşitli şehirlerinde de çeşitli vesilelerle devrim şehidi olarak anılıyor ve yeni örgüt üyelerine “örnek bir kahraman” gibi sunuluyor. 

SAVCI KATiLLERiNi DE KUTSADILAR

SGDF’lileR, Savcı Kiraz’ı şehit eden DHKP-C’li teröristler Şafak Yayla ve Bahtiyar Doğruyol’u da kutsamış. Sözde sivil gençlik örgütü, sosyal medya paylaşım sitelerinden bu teröristlerin eylemini destekleyici mesajlar atmış; teröristlere yönelik operasyona tepki göstermiş.

1-347.jpg

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2015, 15:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153