banner171

Diyarbakırlılar terör saldırılarına isyan etti

Diyarbakır'da vatandaş HDP ve PKK'ya isyan etti.

Diyarbakırlılar terör saldırılarına isyan etti
 Diyarbakır'da vatandaş HDP ve PKK'ya isyan etti.
Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki tarihi Ulu Cami'de cuma namazı çıkışında vatandaşlar terör örgütü PKK'ya ve HDP'ye tepki gösterdi.Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağının 30 Aralık 2015 günü kaldırıldığı Gazi Caddesi üzerinde bulunan tarihi Ulu Cami'de cuma namazı öncesinde okunan hutbede, terör örgütünün eylemleri eleştirilerek, teröristlerce kazılan çukurların, kurulan barikatların yanlış bir yol olduğu dile getirildi.

diyarbakir_2498

KÜRT HALKINI YOK ETME HAREKETİ

Cuma namazının ardından bir grup vatandaş, terör örgütü PKK'ya ve HDP'ye tepki göstererek, teröristlerce kazılan çukurların Kürt halkını yok etme hareketi olduğunu belirtti.

Vatandaşlar, güvenlik güçlerinin vatandaşların canları için kendi canlarını verdiklerini aktararak, güvenlik güçlerine yönelik saldırıları lanetledi.

diyarbakir_9536_1

OPERASYONLAR SÜRÜYOR

İlçede, PKK'lı teröristlerce kazılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması ve el yapımı patlayıcıların imha edilmesi amacıyla 11 Aralık'ta sokağa çıkma yasağı uygulanan Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş ile 27 Ocak'ta uygulamanın başladığı Abdaldede, Alipaşa, Lalebey, Süleyman Nazif ve Ziya Gökalp mahallelerinde güvenlik güçlerinin operasyonları sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2016, 17:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153