banner171

Erdoğan Bahçeli'yi O'nunla vurdu!

Dün MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin memleketinde miting düzenleyen Erdoğan, Bahçeli'yi Alparslan Türkeş'in oğluyla vurdu

Erdoğan Bahçeli'yi O'nunla vurdu!

Adana'daki açılışın ardından dün helikopterle Osmaniye'ye giden Başbakan  Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli Bulvarı'nda toplanan yaklaşık 15 bin kişiye hitap etti.

BAHÇELİ'NİN MEMLEKETİNDE TÜRKEŞ'İN OĞLUYLA
Başbakan  Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin memleketi ve seçim bölgesi olan Osmaniye'de, halkı selamlamaya, Osmaniye milletvekili adaylarının yanı sıra, partinin eski genel başkanı merhum Alpaslan Türkeş'in küçük oğlu, İstanbul Milletvekili adayı Kutalmış Türkeş ile birlikte çıktı. Erdoğan konuştuğu sürece, platform üzerinde bir özel tim polisi sürekli bekledi.

MİTİNGE GELENLER POLİS KAMERASINDA

Osmaniye'de de Adana'da olduğu gibi Başbakan  Erdoğan için yoğun güvenlik önlemleri alındı. Miting alanında Adana, Kahramanmaraş, Kilis, Gaziantep'ten takviye gelenler ve Başbakan  Koruma Müdürlüğü polisleri ile birlikte yaklaşık 1000 polis görevlendirildi.

Dün akşam saatlerinden itibaren miting alanında resmi ve sivil polis ekipleri görev yaptı, devriye gezdi. Miting alanındaki çöp kutuları boşaltılıp, kontrol edildi. Başbakan 'ın konuşma yaptığı platformun hemen yanına Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) aracı yerleştirildi. Bu araçtan, alanı gören Mobese kamerasından miting boyunca alandan görüntüler kaydedildi. Arama noktalarında da tripotlar üzerinde kameralar kurulup, mitinge gelenlerin tamamı kayıt altına alındı. Seçim otobüsü ile Başbakan'ın konvoyundaki araçlar, özel eğitimli dedektör köpekler tarafından arandı.

MHP'LİLER YUHALADI

Adana'dan sonra Osmaniye'ye geçen Başbakan  Recep Tayyip Erdoğan, seçim otobüsüyle mitingin yapılacağı Devlet Bahçeli Bulvarı'na geçerken, bir grup MHP'li tarafından yuhalandı. Başbakan 'ın geçiş güzergahında bulunan MHP Osmaniye İl Seçim Yönetim Merkezi'ndeki yaklaşık 200 partili, Erdoğan'ın konvoyu gelmeden önce yaptıkları konuşmada, "Başbakan  geçerken ayağa kalkılmayacak" şeklinde karar aldı. Bunu, konvoy geçtiği sırada uygulayan MHP'li grup, otobüs geçtiği sırada kendilerini selamlayan Erdoğan'ı yuhaladı. Bozkurt işareti yapan grup, "Devletin başına Devlet gelecek" sloganı attı. Çevik kuvvet ekiplerinin yoğun güvenlik önlemleri aldığı MHP binası önünde çekim yapan gazetecilere de tepki gösteren grup, "Gidin mitingi çekin" diye bağırdı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153