banner171

Erdoğan CHP'yi İHL düşmanı ilan etti

Erdoğan, CHP'nin İmam Hatip'lere olan düşmanlığının devam ettiğini ilan etti!

Erdoğan CHP'yi İHL düşmanı ilan etti
Başbakan  Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin İmam Hatip'lere düşmanlığa devam ettiğini söyledi. Isparta'da partililere seslenen Erdoğan, Demirel'in CHP ve MHP'ye akıl hocalığı yaptığını iddia ederek, seçmenin muhalefetin yalanlarına kulak asmayacağını söyledi.

Erdoğan, partisinin Isparta'da düzenlediği mitingde konuştu. Hükümet Meydanın dolduran yaklaşık 20 bin kişiye seslenen Erdoğan, Isparta'dan bu seçimde 4-0 istediğini kaydetti.

CHP'nin İmam Hatiplere düşmanlığa devam ettiğini ifade eden Erdoğan, "Her okuyan imam olacak diye bir şey yok. Ben imam hatipten mezunuyum. Üniversiteye almadılar, 6 dersten imtihana girdim. Lise mezunu olarak girdim üniversiteye. 4 çocuğumun hepsi imam hatip mezunu iftihar ediyorum. Kamu yönetimi, sosyoloji, okuyor. Mesele; ben bu özgürlükler dünyasında ben yavrularımı istediğim yerde okutabileyim. Düz liselerden mezun olanlara bu kadar ihtiyaç varmıydı ki açtınız." dedi.

DEMİREL'E ÇATTI

Eski CHP'nin 27 Mayıs darbesine çanak tuttuğunu, idama alkış tuttuğunu hatırlatan Erdoğan, "27 Mayıs'ı bayram eden kim? CHP. Bunlar darbeden nemalanıyorlar. Geçmişte ' CHP'nin devlet silah çeken eşkıyanın korucusu olduğunu, şehir eşkıyası kır eşkıyası kesild'ğini, CHP gelirse inekler sütten kesilir' diyen, 'Çarık giyersiniz' diyen Demirel kime akıl hocalığı yapıyor. Demirel CHP ve MHP'ye akıl hocalığı yapıyor. Yeter ki AK Parti iktidar olmasın diye' Gelin bu oyunu bozalım. Bu istismar siyasetini bozalım. CHP'yi bu kadar düşüyor. 'Dün dündür bugün bugündür' diyen anlayış bu. Bu yanlışı tanıtalım doğruyu bulalım. Müslüman bir sokulduğu yerden başka sokulmaz, biz bir kez sokulduk o delikten bir daha sokulmayız." diye konuştu.

Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ülkeyi jurnallediğini ifade ederek, MHP lideri Bahçeli'nin de koalisyon olduğu dönemde birkaç ülkeden fazla ziyaret edemediğini kaydetti. Erdoğan , "CHP Genel Başkanı değil sanki Süpermen. Çiftçiyi, işsizi emekliyi kurtarmakla kalmıyor. Şimdide Yunanistan'ı kurtarıyor. Isparta'nın güzel bir sözü var ' Çalıda gül bitmez cahile söz yetmez' yalanlarını iftiralarını ortaya dökersek dökelim kar etmiyor. İşi pişkinliğe vuruyorlar. Isparta CHP'nin MHP'nin yalanlarına kanmayacak bu oyunu bozacak." şeklinde konuştu.

"EMEKLİ BİZİM ZAMANIMIZDA RAHAT YÜZÜ GÖRDÜ"

Emekli vatandaşlara getirdikleri kolaylıklara değinen Erdoğan, "SSK emekli işçi 257 lira alırken 2010'da 780 lira, tarım emeklisi 216 lira alıyordu, şimdi 705 lira, emekli memur 377 lira alırken, şimdi 936 lira alıyor. Bağkur esnaf emeklisi 149 lira alırken şimdi 634 lira alıyor. Bağkur tarım emeklisi 66 lira alırken, biz 473 lira veriyoruz. Bunlar bu milletin sıkıntılarını çözemezler. Kuru sıkı atmasına bakmayın bunların sırtında yumurta küfesi yok." ifadelerini kullandı.

"AKLLI TAHTALAR GELİYOR"

Eğitimde yeniliklere devam edecekleri mesajı veren Başbakan , "Kitapları ücretsiz veriyoruz. Şimdi okullardan kara tahtayı kaldırıyoruz. Yerine akıllı tahta geliyor. Bilgisayar, ağı ile dünyaya bağlanacağız. Eloktronik kitap dağıtacağız. Ücretsiz. Bütün derslşer bunun için akıllı tahtaları monte edeceğiz. 4 yıldır beklemeden peyderpey devam edecek. ABD'li, Almanya'lı bunlara sahip oluyor da. Ispartalı Haccem, Fatmam, Alim niye sahip olmuyor. Çok çalışacağız. İlk defa oyunu kullanacaklara anlatacağız. Bize kimse ücretsiz kitap veriyormuydu. Biz kitap bulamazdık. Biz teksir kâğıtlarını para ile almak isterdik. Vermezlerdi. Biz bu acıları çocuklarımıza yaşatmayalım. Şimdide elektronik kitapları getirdik. Bizden önce Bahçeli döneminde 45 lira burs veriyorlardı. Biz 245 lira burs veriyoruz." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153