banner171

Erdoğan: Söke söke bitireceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB'da konuştu, muhalefetin ekonomik vaatlerinin 1970 ve 1990'lı yıllarda kaldığını söyledi.

Erdoğan: Söke söke bitireceğiz
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Suriyeliler ile ilgili açıklamalarına sert çıktı, "Bunlar sapkınlık içerisindeler" eleştirisini yöneltti. Bugün Türkiye'deki sistemin artık bu ülkeyi taşıyamadığını kaydeden Erdoğan, başkanlık sistemine karşı çıkanların 1970, 1990 model seçim vaatleriyle seçmen oy istediğini söyledi. Erdoğan, 3. köprünün inşaatına karşı çıkanlara ise "Biz orayı söke söke bitireceğiz" sözleriyle cevap verdi.

TOBB şeref belgesi ve plaket töreninde töreninde konuştu. Türkiye'nin bugünlere gelmesinin kolay olmadığını, pek çok engel gördüklerini söyleyen Erdoğan, toplumun huzurunu bozmak için sayısız girişimlerde bulunulduğunu ama bunların hedeflerine engel olmadığını kaydetti.  

İhracaata dayalı bir ekonomi amacıyla yola çıktıklarını ve 36 milyar dolardan bu rakamı 158 milyar dolara çıkardıklarını anlatan Erdoğan, Türk iş adamlarının dünyada girmediği nokta kalmadığını söyledi. Rism almadan başarı sağlanamayacağını da kaydeden Erdoğna şöyle konuştu; 
 
"Ekonomi risktir ama yaşam da risktir. Bu riski göze alacağız ve yatırımlarımızı yapacağız. Terörden korkmayacaksınız, terörü korkutacaksınız.

Bütün mesele o adımları atmamız, lütfen daha çok yatırım yapın, lütfen daha çok kazanın ve bu halkayı büyütün. Önümüze kurulan tuzakları ancak böyle aşabiliriz. Özellikle sizleri yeni Türkiye yolunda birlikte yürümeye davet ediyorum. Ülkemiz yeni bir yol ayrımına giriyor.
 
"ESKİ TÜRKİYE MİADINI DOLDURDU"
 
İstikrar ve güven… Bu iki sihirli kavram.. İstikrar yoksa kalkınma olmaz! Eski Türkiye tüm kurumları, tüm uygulamaları tüm alışkanlıklarıyla artık miadını doldurdu.
 

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2015, 01:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153