banner171

Erdoğan'a Göre Gandi mi Baykal mı?

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, muhalfet partisi CHP'nin şimdiki ve eski genel başkanları hakkında 'Hangisi' sorusuna bakın nasıl cevap verdi..

Başbakan Erdoğan, kanal 7'de yayınlanan ''Başkent Kulisi Özel'' programında Mehmet Acet, Gehmi Koru, Erhan Çelik ve Hülya Selnoi'nin sorularını yanıtladı.

Erhan Çelik'in, ''Sık sık eleştiriyorsunuz peki Kılıçdaroğlu'nun beğendiğiniz, 'şu yönden çok takdir ediyorum' dediğiniz bir şeyi yok mu'' sorusuna Erdoğan, ''Kılıçdaroğlu, yalanını çok başarılı söylüyor. rahat rahat, hiç yüzü kızarmadan, korkunç yalanlar söylüyor. siyasetin en büyük kaybı bu'' derken, ''Baykal gitti Kılıçdaroğlu geldi hangisi daha dişli rakip size göre'' sorusuna da ''Baykal tabi ki yani Kılıçdaroğlu ile mukayese kabul etmez. siyaseten, bizim Allah'a hamd olsun çok iyi bir muhalefetimiz var. O yönden durumumuz iyi'' şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu ve bahçeli'nin mitinglerdeki performansını nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine Erdoğan, ''Bunu halkıma soracaksınız. Onun en güzel cevabını halkım verecek. Onun anketi 12 Haziran'' dedi.

 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153