banner171

Erdoğan'dan yeni hükümete ilk talimat

Erdoğan'dan yeni hükümete ilk talimat

Erdoğan'dan yeni hükümete ilk talimat
 Artvin'in Yusufeli ilçesinde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Yeni kabinenin mensuplarına hatırlatacağım, Yusufeli Barajı'nın 3 yıl içinde bitmesi lazım. 19 Mayıs 2019'da bütünüyle bitmiş olacak' dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Artvin'in Yusufeli ilçesinde halka hitap etti.

Açıklamadan öne çıkan başlıklar şöyle:

Yusufeli bir değişim dönüşüm yaşıyor. Denize nazır bir Yusufeli inşa ediyoruz. Ve bunu laf olsun diye söylemiyorum, iş olsun diye söylüyorum. Proje hazır. Bizde adım atılır, uygulanır. Yusufeli Barajı 19 Mayıs 2019'da bütünüyle bitmiş olacak. Su tutması 2018. Biz 2019'da geldiğimizde hem su tutacak hem de herşeyiyle elektrik üretmeye başlayacak.

Biz bir hukuk devletinin içerisindeyiz. Hukuk devletinin içinde hakkı olanın hakkını zayi etmeyiz. Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracağız.

Cankurtaran Tüneli yakında bitiyor. Hopa'dan Artvin Merkez'e çıkmak için bu millet neler çekti. Artık Cankurtaran Tüneliyle yol kısalıyor. Dünya bu projeleri hayranlıkla izleyecek.

Artvin'imizi ilçeleriyle beraber turizmde bir destinasyon merkezi haline getirelim. Burası uluslararası bir turizm merkezi haline gelsin ve turistler buraya aksın. Müteahhitle konuştum, bölgeye yerel özgün mimariyle otel yapılmasını söyledim. İnşallah bu da olacak.
Artvin-Rize bölge havalananını yapıyoruz. Pazar ilçesinde yapılacak havalimanıyla vatandaşın ulaşımı daha kolay olacak. Yarım saatte havalimanı.

Kendilerine göre ameliyatlar yapmaya kalkıyorlar. Sizleri adım adım izliyoruz izlemeye devam edeceğiz. Boşuna heveslenmeyin.
Paralel devlet diye birşey çıkmış. Bunlar şimdi bölücü terör örgütüyle omuz omuza dolaşıyorlar. Şu anda paralelin içinde olan saf temiz kardeşlerime sesleniyorum. Bu yapılanma terör örgütüyle omuz omuza dolaşıyor. O yapılanmanın tabanı ibadet, ortası ticaret tavanı ihanettir. Bu operasyonlar bitmeyecek. Operasyonları sonuçlandıracağız. Millet huzuru yakalayana kadar operasyonlar sürecek.
Bakan arkadaşlarıma sesleniyorum. Yeni kabinenin mensuplarına hatırlatacağım, Yusufeli için azami 3 yıl hem barajımız hem Yusufeli ilçesinin bitmesi lazım. 3 yıl içinde inşallah bitecek.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2016, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153