banner171

Eroğlu: Kandili tamamen imha edeceğiz

Bakan Eroğlu, PKK yönelik operasyonlara ilişkin "Bunların inlerini, Kandillerini tamamen imha edeceğiz" dedi.

Eroğlu: Kandili tamamen imha edeceğiz
 Kütahya'da katıldığı bir programda Çözüm Süreci'ne ilişkin açıklama yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, tarihi kardeşliği Türkiye'deki tüm vatandaşlarla pekiştirmek için gayret içine girdiklerini hatırlatarak, Terör örgütü PKK'nın, bunu istismar ettiğine dikkati çekti.
"KANDİLİ TAMAMEN İMHA EDECEĞİZ"

Eroğlu, "Dün Salihli'de, polis Mehmet Uyar kardeşimizin şehadeti münasebetiyle cenazesine katıldım. Bir hafta önce başka bir şehidimiz geldi. Bugün de başka bir şehidimiz var. Dün 2-3 kahraman askerlerimizi şehit ettiler. Artık Türkiye Cumhuriyeti, 'Bıçak kemiğe dayandı' anlayışıyla gereken operasyonları yapmaya karar verdi. Bunların inlerini, Kandillerini tamamen imha edeceğiz" diye konuştu.
OPERASYONLAR SÜRECEK

Bakan Eroğlu, PKK'nın silahları bırakmadığı, silahtan dönmediği sürece operasyonların süreceğini bildirdi.
Bakan Eroğlu, hükümetin dimdik ayakta, görevini sürdürdüğünü, hükümetin, görevinin sona ereceği son saate kadar ayakta olacağını, ne gerekirse yapacağını ifade eden Eroğlu, "Bayrak, vatan ve bu minarelerde ezanların ilelebet susmaması için düşman ayağının bu topraklara basmaması için ne gerekiyorsa yaparız. Bunlara bakmadan yatırım ve hizmetlere devam ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
Kaynak : AA

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2015, 00:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153