banner171

"Fetullah Gülen'in hizmetkarıyım"

FETÖ medyasının Ataşehir ve Şişli belediyelerindeki yolsuzluklara neden sessiz kaldığı ortaya çıktı. Örgütün Ataşehir belediye başkanını haraca bağladığı gündeme geldikten sonra CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar, 17/25 Aralık sonrası paralel yapı iftarına katılıp, “Hizmet edenlere el uzatacağız” sözü verdiği ortaya çıktı.

 

FETÖ medyasının Ataşehir ve Şişli belediyelerindeki yolsuzluklara neden sessiz kaldığı ortaya çıktı. Örgütün Ataşehir belediye başkanını haraca bağladığı gündeme geldikten sonra ’li Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar, 17/25 Aralık sonrası paralel yapı iftarına katılıp, “Hizmet edenlere el uzatacağız” sözü verdiği ortaya çıktı.

Yolsuzluk skandalları ile çalkananan 'li belediyeleri aklamaya çalışan Pensilvanya medyası yine gündemde. FETÖ medyasının Ataşehir ve Şişli belediyelerindeki yolsuzluklara neden sessiz kaldığı ortaya çıktı. Örgütün Ataşehir belediye başkanını haraca bağladığı gündeme geldikten sonra CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar, 17/25 Aralık sonrası paralel yapı iftarına katılıp, "Hizmet edenlere el uzatacağız" sözü verdiği ortaya çıktı. 

FETHULLAH GÜLEN HZ. İSA MI? TIKLAYIN

Gayrimenkul skandallarıyla gündeme gelen Beşiktaş Belediye Başkanı CHP'li 'ın, paralel yapıya övgüler düzdüğü ortaya çıktı. Hazinedar'ın ifadelerinden rahatsız olan partililer de genel merkeze şikayette bulundu.

Skandallarla sarsılan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın paralel yapı hayranı olduğu ortaya çıktı. Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın (GYV) geçen yıl 2 Temmuz'da düzenlediği iftar yemeğine katılan Hazinedar, 17-25 Aralık darbe girişimleri deşifre olan örgütün lideri Fethullah Gülen'e övgüler yağdırdı. "Hizmet Hareketi"nin birçok çocuğun yetişmesine katkıda bulunduğunu savunan Hazinedar "Atatürk'ün yeşerttiği değerlere hizmet etmek adına hep o hizmetleri yapanlara el uzatacağız. Herkes buraya gelmeye cesaret edemezken ben geldim" dedi.

(Akşam)

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2015, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153