banner171

Gökçek'ten CHP'yi karıştıracak iddialar

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP yöneticilerini çileden çıkaracak açıklamalar yaptı

Gökçek'ten CHP'yi karıştıracak iddialar

Kılıçdaroğlu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacak, karşıma rakip çıkacak!”

Kılıçdaroğlu'nu çileden çıkaracak bu iddianın sahibi Melih Gökçek'ten başkası değil. Hedefinde sadece Kılıçdaroğlu yoktu, Gürsel Tekin hakkındaki müthiş iddia da Gökçek'in dilindeydi.

Tv8’de Erkan Tan’ın hazırlayıp sunduğu Erkan Tan ile Başkent’ten programına konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek CHP ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.
 
"Eskisi Atatürk’ün CHP’si, yenisi Kılıçdaroğlu’nun CHP’si... Seçimden sonra ise Gürsel Tekin’in CHP’si olacak" diyen Gökçek, "Bu yeni CHP’nin eski CHP ile alakası yok" şeklinde konuştu.

"GERÇEKTEN CHP UZMANIYIM"

Melih Gökçek CHP ile ilgili çarpıcı değerlendirmelerini şöyle sürdürdü:

"Benim bütün konuşmalarımı kabul ediyorlar. Gerekli bilgileri CHP içindeki arkadaşlarım veriyor. Gerçekten CHP uzmanıyım. Kılıçdaroğlu konusunda benim kadar bilgi sahibi olan başka biri olduğunu sanmıyorum. Ne Baykal ne Önder Sav kalmış. Parti Gürsel Tekin’in eline geçmiş vaziyette. Seçimden 6 ay sonra kendisi geçecek Genel Başkanlığa. Kılıçdaroğlu’na güle güle diyecek. Sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne aday olacak Kılıçdaroğlu. Gürsel Tekin’e de Baykal gibi oyun yaparlarsa bilemem tabii. Onun dışında Gürsel Tekin’i yıkmak mümkün değil. İl başkanlarının 39 tanesini aday yapmadılar. Aday olmak istiyorlardı; ama olmadı. İstifa ettiler."

 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153