banner171

GOP Belediyesi Faaliyet Raporu Onaylandı

Gaziosmanpaşa Belediyesi 2010 Faaliyet raporu Onaylandı.

GOP Belediyesi Faaliyet Raporu Onaylandı

Gaziosmanpaşa belediyesinin bugünkü oturumunda  Belediyenin 2010 Faaliyet raporu Onaylandı.Oldukça Renkli konuşmaların olduğu belediye meclisinde CHP'nin onay vermemesine rağmen Faaliyet Raporu bütün AK Parti'li meclis üyelerinin oylarıyla onaylandı.

Faaliyet Raporu üzerine ilk konuşmayı Ak parti Grubu adına söz alan grupbaşkan vekili Avukat Derya YANIK yaptı.Yanık Ak parti grbu olarak Belediyenin faaliyet raporunun arkasında olduklarını belirtti.

CHP Grubu adına Konuşan CHP grup başkan vekili Ferhat EPÖZDEMİR ise yaklaşık 40 dakikalık konuşmasında faaliyet raporu üzerine partisinin görüşlerini kamuoyu ile paylaştı.

Daha sonra Şahısları adına söz alan Gökhan KURTULUŞ , Neriman KARSAVURAN,Mehmet POLAT faaliyet raporu üzerine kişisel görüşlerini beyan ettiler.

Daha sonra Faaliyet raporu üzerine soruları cevaplandırmak üzere kürsüye gelen Gaziosmanpaşa  Belediye Başkanı Dr.Erhan EROL ,Gaziosmanpaşa Belediyesinin Faaliyet raporunu savunarak, Gaziosmanpaşa belediyesinin asli işleri ile alakalı ilçenin ihtiyaç duyduğu çözümlerin faaliyet raporunda olduğunu söyleyerek , "Biz belediyenin asli işlerinin yanında , zorunlu olmadığımız halde sağlık ve eğitim alanında da halkımızın sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz.Çok değil 17 yıl önce aynı belediye,asli işlerini bile yapamaz halde idi,ortalıkta çöpler vardı.Biz artık bunları konuşmuyoruz ,daha fazla ne yapabiliriz,gençlerimize tiyatro,kültürel tesis nasıl kazandırabiliriz bunları düşünüyoruz ve planlıyoruz " dedi.

Bu konuşmalardan sonra faaliyet raporu belediye meclisinde CHP'nin ret oylarına  rağmen ,bütün AK Parti'li meclis üyelerinin kabul oylarıyla onaylandı.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153