banner171

'Gülen 500 bin dolar teklif etti'

Hablemitoğlu cinayetinde Paralel Örgüt’ün parmağı olduğuna dikkat çeken Murat Kelkitlioğlu, Gülen'in Hablemitoğlu'na kitabını yayınlamaması için 500 bin dolar teklif ettiğini söyledi.

'Gülen 500 bin dolar teklif etti'
 A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programında Hrant Dink ve Necip Hablemitoğlu  suikastları masaya yatırıldı. Programa konuk olan Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu şok bir iddiada bulundu. "Cinayetlerde Paralel Örgüt’ün parmağı olduğuna dikkat çeken Kelkitlioğlu, Gülen'in Hablemitoğlu'na kitabını yayınlamaması için 500 bin dolar teklif ettiğini söyledi.
“PARALEL ÖRGÜTÜN İLİŞKİSİ ÇOK NET”

Ramazan Akyürek, Ali Fuat Yılmazer gibi eski polis müdürleri, bunlar hangi operasyonlar doğrultusunda şu anda tutuklular, Paralel Örgüt operasyonu doğrultusunda. Baktığın anda da ister istemez bu cinayetlerle Paralel Örgüt’ün ilişkisi çok net bir şekilde masanın üzerine konulmuş oluyor.

“OPERASYON YAPILMA İHTİMALİ YÜKSEK”

Benim yayından önce de söylediğim bir şey vardı; Hablemitoğlu cinayetine de geldiğimiz zaman da bunu söylerim ama Dink cinayeti ile ilgili olarak gerçekten çok ciddi mesafe alındı. Önümüzdeki günlerde bununla ilgili operasyonların yapılacağını söyleyebilirim. Aynı zamanda da o gün olay yerinde Ogün Samast’ın arkasında yer alan 6 tane jandarma istihbaratından isimler belirlendi. Bunlara yönelik operasyon yapılabilme ihtimali çok yüksek.

“GÜLEN 500 BİN DOLAR TEKLİF ETTİ”

Dediler ki; bu iş böyle olmuyor, biz Hablemitoğlu ile bir temasa geçelim, temasa geçen isim de Mustafa Özcan’dır. Örgütün en önemli isimlerinden bir tanesi, şu anda yurt dışına kaçmış olan yurtdışındaki isimlerden birisi, önemli isimlerden bir tanesidir. Mustafa Özcan, Necip Hablemitoğlu’na 500 bin dolar teklif eder, kitabın yayınlanmaması için. Der ki; bu kitabı yayınlama ve bu doğrudan Pensilvanya’dan gelen talimat üzerine yapılır. Bakın bugün dava dosyasında olanları anlatıyorum.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2016, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153