banner171

Hakan Şükür neden siyasete atıldı?

Galatasaray'ın unutulmaz ismi Hakan Şükür, adaylık sürecini değerlendirdi. Kendisine gelen eleştirilere yanıt verdi

Hakan Şükür neden siyasete atıldı?

AK Parti'nin İstanbul 3. Bölgeden aday gösterdiği milli takım ve Galatasaray'ın unutulmaz ismi Hakan Şükür, adaylık sürecini değerlendirdi. "Ne kazanacak ki aday oluyor" eleştirilerine cevap veren Hakan Şükür, "Maaşımı ve mal varlığımı yardım için kullanacağım" dedi.

Star gazetesine demeç veren Şükür, Başbakan  Erdoğan'la 20 yıllık dostlukları olduğunu belirterek, aday olduğu 3. Bölge'deki vatandaşların yıllardır Başbakan a ulaşmasını istedikleri sorunları kendisini aracı kılıp anlattıklarını söyledi.

4 İLETİŞİM OFİSİ AÇIYOR

Merter, Halkalı, Başakşehir ve Florya'da iletişim ofisleri açacağını belirten Hakan Şükür, "Başbakan "ı bulamayan bana geliyor. O bürolarda da bu talepleri daha yakından toplayacağız. Çözüm için proje üreteceğiz" dedi.

TRT'deki futbol yorumculuğundan aldığı yüksek ücreti bırakarak, milletvekili adayı olmasının bazı köşe yazarlarınca eleştirildiğini anımsatan Şükür, "Benim kazandıklarımı nasıl harcadığımı yakın çevrem iyi bilir. Hem maaşımı hem de mal varlığımı yardım için kullanacağım" diye konuştu.

Çeşitli partilere destek veren yazarlar olduğunu ve kendisi hakkında teptiği büyük paralardan bahsederek, "Milletvekili olarak neler kazanacak ki aday oluyor" gibi yazılar yazdıklarını ifade eden Şükür şöyle devam etti:

HİZMETKAR OLACAĞIZ

"Aynı yazarlarımızdan, senelerce futbol oynarken yabancılar bizim onlarca katımız paraları alırken 'Bu nasıl oluyor' diye sormalarını beklerdim. Sayın Başbakan 'ın dediği gibi 'hizmetkar olmaya geldik.' Belki de hiç ihtiyacım olmayan bir işe giriyorum. Bu memleket sevdası olmadan yapılmaz."

İŞ İMKANIYLA İSTİHDAM HEDEFİ

Kendisinin aynı zamanda bir işadamı olduğunu hatırlatan efsane futbolcu Şükür, "Bir şirketim var. Ben de helal dairede yapabileceklerimi, sadece ülkemdeki milletimin sorunlarını değil, iş imkanları kurarak iş imkanları sağlayarak hizmet vermek istiyorum. Benim kazandıklarımı nasıl harcadığımı yakın çevrem iyi bilir. Bunu milletvekili seçilirsem yaptığım çalışmalarda da göreceksiniz. Hem maaşımı hem de mal varlığımı yardım için kullanacağım" diye konuştu.

Başbakan  AĞABEYİM GİBİ

Başbakan  Erdoğan'ın İstanbul'a geldiğinde tanıştığı ilk kişi olduğu söyleyen Şükür, "Bir ağabey kardeş ilişkimiz var. Zaman zaman da beraber oluyoruz. Ben örnek alıyorum. Belki Başbakan  olamam, AK Parti bünyesinde yaptığım her görevi, sonuna kadar yapacağım. Her sorunu çözer miyim bilemiyorum. Ama her sorunu çözmek için çok değerli milletvekili arkadaşlarımız var. İyi bir takıma geldiğimi düşünüyorum. Bu takım, ülkenin sorunları çözerek ülkemizi sayılı ülkeler arasına sokacak tek takım. Cumhuriyetimizin 100 yıl hedefleri ve bugünkü tablonun üzerine koyacağım. Hedeflerimiz mütevazı hedeflerdir. Her gün her saniye hizmet etmek durumundayız. Ailemle konuştum. Onlar da fedakarlık yapacaklar. Bu ülke hiçbir yerde olmadığı kadar fedakarlık isteyen bir ülkedir" dedi.

BİRİNCİ TALEP İŞ: Seçim çalışmaları sırasında vatandaşların kendisinden en fazla iş talebinde bulunduğunu belirten Hakan Şükür, "Beni spor bakanı olarak gözlerinde görüp, o şekilde değerlendiriyorlar. İstanbul 3. Bölge'de ciddi spor alanı eksikliği var. Bu da önemli şikayetler arasında" dedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153