banner171

CHP'den Cumhurbaşkanlığı Sarayı protestosu

CHP Gençlik Kolları üyeleri, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın kaçak olduğu iddiasıyla protesto düzenledi.

CHP'den Cumhurbaşkanlığı Sarayı protestosu
 CHP Gençlik Kolları üyeleri, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın önünde protesto düzenledi. Alparslan Türkeş Caddesi'ndeki AOÇ Müdürlüğü önünde toplanan gruba, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ile CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan da destek verdi.

POLİS, YÜRÜŞE İZİN VERMEDİ

Ellerinde pankart taşıyan ve Hükümet aleyhine slogan atan CHP'li grubun Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na doğru yürüyüşüne polis izin vermedi. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı "kaçak saray" diye nitelendiren Tezcan, buranın mahkeme kararlarına aykırı şekilde yapıldığını iddia etti. Tezcan, Atatürk Orman Çiftliği'nin (AOÇ) üreten, kaçak sarayın tüketen Türkiye'nin mesajı olduğunu ileri sürerek, gençlerin Atatürk'ün eserine sahip çıkmaya kararlı olduğunu söyledi.

POLİSE KIRMIZI BOYA FIRLATTILAR

CHP'liler, eylemlerde ve çalıştıkları yerlerde hayatını kaybeden işçilerin kanını temsil ettiğini belirttikleri kırmızı boyayı caddeye döktü. Grubun Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na giderek kapısına temsili mühür vurmak istemesine ise polis izin vermedi. Bu sırada protestocularla polis arasında bir arbede yaşandı. Arbede sırasında gruptan bazıları, boya şişelerini polise fırlattı. Bazı polislerin üniformaları boya dolayısıyla kirlendi. Protestocular daha sonra dağıldı.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2014, 16:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153