banner171

Kemal Kılıçdaroğlu Antalya'da konuştu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'da partisinin mitinginde açıklamalarda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu Antalya'da konuştu
 CHP lideri Kılıçdaroğlu Antalya'da konuştu. Burada 500 bin vatandaşın borç batağı yüzünden hapse gireceğini belirten Kılıçdaroğlu, 500 bin kişinin, tüketici kredisinden kaynaklanan faizlerinin en az yüzde 80'ini sileceğini ve hepsini hapisten kurtaracağını söyledi.
"HAPİSTEN KURTARACAĞIM"

"Taahhütte bulunmuş, yerine getirmediği için hapse girecek 500 bin vatandaş var. 89 bin vatandaş hapse girdi ve çıktı. Şimdi 500 bine yakın vatandaş hapis için sıra bekliyor. 500 bine yakın. Polis de aramıyor zaten çünkü 500 bin vatandaşı alacak hapishane daha Türkiye'de yok. Gerçi yeni hapishaneler yapıyorlar ama 500 bin kişiyi alacak kadar değil.

Biz de diyoruz 500 bin vatandaşımı hapisten kurtaracağım. 500 bin vatandaşımın kredi kartı, tüketici kredisinden kaynaklanan faizlerinin en az yüzde 80'ini sileceğim. 500 bin vatandaşı borç batağından kurtaracağım, hapisten kurtaracağım."

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları;

PARAYI NEREDEN BULACAKSIN DİYORLAR

"Diyorlar ki emekliye parayı nereden bulacaksın. Bizim çocuklarımızın yatak odalarında boy boy para kasaları olmayacak. Bizim iktidarımızda başbakan oğluna "Oğlum paraları sıfırladın mı?" demeyecek.

MAZOT 1.5 LİRA OLACAK

Hemen karşı propoganda yapıyorlar petrolü nasıl zararına satarsınız dışarıdan geliyor diye. Ben de biliyorum dışarıdan geliyor. Bunun maliyeti 1 lira 21 kuruş. Biz ne yapıyoruz 1 buçuk liradan satıyoruz. Zarar eden yok.

11 MİLYON EMEKLİYE SESLENİYORUM

11 milyon emeklimiz var, onlara sesleniyorum. Sandığa gelin kendi kaderinizi belirleyin, çocuğunuzun, torununuzun kaderini belirleyin.

Türkiye nüfusunun yüzde 1'i servetin yarısına sahip. Bu oranı yüzde 38'e indirip parayı köylüye, çiftçiye dağıtacağım. Hiç kimse endişe etmesin. Uygar dünyanın bir parçası olacağız.

ÖĞRETMENLERE SÖZÜM SÖZDÜR

Eğitim sistemini değiştireceğiz. Çağdaş anlayışla çocuklarımızı eğiteceğiz. Öğretmenler, sizleri bu ülkenin en onurlu yurttaşları haline getireceğim. Çocuklarımızı siz yetiştiriyorsunuz. Öğretmenlerimizi baş tacı edeceğiz. Sözüm sözdür.

POLİS TALİMATLARA KULAK ASMASIN

Bizim güvenliğimizi sağlayan polis arkadaşlarımız, hükümetin değil halkın polisi olun, yasadışı talimatlara kulak asmayın.

ASGARİ ÜCRET

Asgari ücreti 1500 lira yapacağız dedik. Neymiş 1500 lira olursa işçiye zulümmüş. Sen her ay 15 bin lira maaş alırken zulüm değil de böyle olunca mı zulüm?

TAŞERON İŞÇİLER

Taşeron işçiler.. Kamuda çalışan taşeron işçisinin sayısı 800. Bunlara kadro verelim dedik. Bunların da iş güvenliği hakkı olsun dedik. Gene itiraz. Nedir yük hiçbir yük yok. Biz aradan köle tüccarını kaldırıyoruz. Parayı doğrudan işçiye vereceğiz diyoruz. İşçilere sesleniyorum. Adalet istiyorsanız, iş güvenliği istiyorsanız adres belli. Atatürk'ün partisi, altı okun altı...

500 BİN VATANDAŞI HAPİSTEN KURTARACAĞIM

Adı tahayyüdü ihlal cezası. Taahhütte bulunmuş, yerine getirmediği için hapse girecek. 89 bin vatandaş hapse girdi ve çıktı. Şimdi 500 bine yakın vatandaş hapis için sıra bekliyor. 500 bine yakın. Polis de aramıyor zaten çünkü 500 bin vatandaşı alacak hapishane daha Türkiye'de yok. Gerçi yeni hapishaneler yapıyorlar ama 500 bin kişiyi alacak kadar değil.

Biz de diyoruz 500 bin vatandaşımı hapisten kurtaracağım. 500 bin vatandaşımın kredi kartı, tüketici kredisinden kaynaklanan faizlerinin en az yüzde 80'ini sileceğim. 500 bin vatandaşı borç batağından kurtaracağım, hapisten kurtaracağım."

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2015, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153