banner171

Kılıçdaroğlu: Erdoğan benden korkuyor

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Fransız ajansına konuşarak Türkiye'yi yine Avrupa'ya kötüledi ve oldukça 'iddialı' sözler söyledi.

Kılıçdaroğlu: Erdoğan benden korkuyor
 CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “(Erdoğan) beni tehdit olarak görüyor. Zaman zaman tehdit içeren konuşmalar yapıyor ama biz onun tehditlerinden korkmayacağız” ifadelerini kullandı.
Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine yönelik yargı sürecinin başlayacağına yönelik sözlerini de “Erdoğan kesinlikle benden çekiniyor, benden korkuyor” diye yorumladı.

"ERDOĞAN'IN KARİYERİ YOK"
AFP, Kılıçdaroğlu’na, 2019 seçimlerinde Erdoğan’ın kariyerini tehlikeye sokup sokamayacağını sordu. CHP Lideri’nin yanıtı, “Erdoğan’ın bir kariyeri yok. Diktatörlerin, darbe komplocularının kariyeri olur mu?” oldu.

"PARLAMENTO DEVRE DIŞI BIRAKILDI"
Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ı ‘sivil darbe’ yapmakla suçladı ve “Türkiye şu anda bir darbe sürecinde. Parlamento devre dışı bırakıldı. Tek bir kararnameyle istedikleri kişinin malına el koyabiliyor ya da kamu sektöründen çıkarabiliyorlar. Buna demokrasi mi diyorsunuz” görüşünü dile getirdi.

Kılıçdaroğlu, “Tüm imkansızlıklara ve engellere rağmen bir araya geliyoruz. Hepimiz demokrasi ve insan hakları için konuşuyoruz. Bu tabii ki onu (Erdoğan’ı) korkutuyor” diye konuştu.

"ETKİLİ MUHALEFET YAPAN TEK PARTİYİZ"
CHP Lideri, tutuklanmaktan korkuyor musunuz sorusuna “Asla” cevabını verdi. Kılıçdaroğlu, “Biz Türkiye’de Erdoğan’a karşı en etkili muhalefet yapan tek partiyiz. Bu yüzden bizim varlığımıza katlanamıyor” derken, 2019’daki seçimde aday olup olmayacağı konusunda ise yorum yapmadı.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2017, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153