banner171

Kılıçdaroğlu için şok PKK iddiası

Babuşcu'dan Şok İddia! "Kılıçdaroğlu PKK'lıyı Başhekim yaptı" ..

Kılıçdaroğlu için şok PKK iddiası

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu katıldığı televizyon programında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun SSK Genel Müdürü olduğu dönemde, PKK ile ilişkileri tespit edilen doktoru başhekim olarak atadığını söyledi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu dün akşam Kanal 24’te Fuat Kozluklu’nun sunduğu Moderatör'e konuk oldu ve gündeme dair çok önemli iddialarda bulundu.

"ONLAR TÜNELSİLİVRİ'Yİ YAPIYOR"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun büyük tutarsızlık ve çelişkiler yaşadığını belirten Babuşçu, Başbakan Erdoğan'ın Kanalistanbul Projesi'ni açıklamasının ardından CHP'nin projeye sahip çıktığını hatırlattı.

CHP Lideri'nin bu projenin Ecevit'e ait olduğunu iddia ettiğini belirten Babuşçu, "Proje açıklandıktan sonra Kılıçdaroğlu, partisinin Genel Başkan Yardımcısı Akif Hamzaçebi’nin iki şehir fikrini daha önce söylediğini ifade etti ve projeyi sahiplendi. Daha sonra ne olduysa, kim ne akıl verdiyse ‘biz bunların çılgın olduğunu biliyorduk ama deli olduklarını bilmiyorduk’ demeye başladı. Tabi bu dönemde CHP’nin çılgın projesini de öğrenmiş olduk; Ergenekon sanıklarını Meclis’e taşımak için TünelSilivri"

ECEVİT KASKETİ GİYİP, ECEVİT'İ ÖLÜME MAHKUM EDEN KİŞİYİ ADAY YAPTI

Kılıçdaroğlu'nun önemli bir çekişkiyi de Ecevit konusunda yaşadığını belirten Babuşcu şöyle konuştu:

"Kemal Kılıçdaroğlu miting meydanlarında Ecevit kasketi giyip, onun siyasi geçmişine atıflar yaparken, bir taraftan da Sayın Ecevit’i hastanesinde adeta ölüme mahkum eden bir kişiliği, Mehmet Haberal’ı ve yine o dönemde rahmetli Ecevit’in akli melekelerinin yerinde olmadığını, başbakanlık yapamayacağını söyleyen, bunu yazılı bir müracaatla yapan Sinan Aygün’ü milletvekili adayı yapıyor. Bunu yaparken bir çelişkiye daha imza atıp, AK Parti iktidarını kaldırmadığı için eleştirdiği dokunulmazlık şemsiyesini Ergenekon sanıklarına sağlamaya çalışıyor."

"SSK DEVRİ İÇİN YALVARAN KILIÇDAROĞLU, DEVREDEN AK PARTİ OLUNCA..."

Kemal Kılıçdaroğlu SSK Genel Müdürlüğü yaptığı dönemde bir gazeteye ‘Çürüyen SSK hastanelerinin devri için yalvarıyorum ama alan yok.’ dediğini belirten Babuşçu, "Onun yapamadığını AK Parti 2004 yılında yapıyor. Ancak bu düzenlemeyi iptali için Anayasa Mahkemesi’ne taşıyanların arasında ilk sıralarda yine sayın Kılıçdaroğlu var" dedi.

KILIÇDAROĞLU PKK'LIYI BAŞHEKİM YAPTI

Kemal Kılıçdaroğlu’nun SSK Genel Müdürlüğü döneminde sadece SSK’yı batırması ve ekonomik faturasıyla değil, ideolojik kayırmasıyla da dikkate değer olduğunu anlatan Babuşçu, çok önemli bir iddiayı gündeme getirdi:

"Ben şimdi sayın Kılıçdaroğlu’na, üstelik propaganda sürecini etkilemeye, farklı mühendislik hesaplarına yönelik terör eylemlerinin yapıldığı bugünlerde çok anlamlı olduğunu düşündüğüm bir soru soruyorum.

SSK Genel Müdürlüğü yaptığınız dönemde,1994 yılında, terör örgütü PKK ve diğer terör örgütleriyle ilişkisi olduğu devlet organlarınca tespit edilen ve 1992 yılında da haklarında yasal işlem yapıldığı kayıtlara geçen kişileri o zamanki OHAL Valisi’nin uyarı ve ikazlarına rağmen, terörle mücadelede bu tür atamaların sakıncalarına işaret eden iki ikazına rağmen başhekim olarak atadınız mı atamadınız mı? "

PKK'DAN CEZA ALAN KİŞİLERİ DE ATAMIŞ

Kılıçdaroğlu'nun sadece PKK'lı başhekim atamadığını, aynı zamanda PKK'dan ceza alan birilerini de atadığını dile getiren Babuşcu, "
Aynı dönemde terör örgütleriyle ilişkileri olan, cezaya çarptırılmış insanlarla ilgili aynı şekilde atama yaptınız mı? Onları SSK’da çeşitli kademe ve derecelendirmelerle görevlendirdiniz mi diye iki soru soruyor ve cevabını bekliyorum " dedi.

Babuşçu, bu soruları "kimin nerede nasıl pozisyon aldığını resmetme adına" sorduğunu da sözlerine ekledi.Tpolumsal hafıza


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153