banner171

Kılıçdaroğlu: Terör sorununu biz çözeceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör sorununu CHP iktidarının çözeceğini söyledi.

Kılıçdaroğlu: Terör sorununu biz çözeceğiz
 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Kasım 2015 günü gerçekleştirilecek olan Genel Seçimler öncesinde Zonguldak ziyareti kapsamında Çaycuma’da halka hitap etti.  Şehitler arasında zengin çocuklarının olmadığını öne süren Kılıçdaroğlu, terör sorununu da CHP iktidarında çözeceklerini söyledi. Gazilere de gereken desteği vereceklerini söyleyen Kılıçdaroğlu, şöyle dedi:
TERÖR SORUNUNU BİZ ÇÖZECEĞİZ

“Ölecekse neden gariban vatandaşların çocukları ölüyor. Ensesi kalın birisinin çocuğu var mı? Zengin birisinin çocuğu var mı? Ateş düştüğü yeri yakıyor. Gittiğim her şehit cenazesinde anneler başka annelerin ağlamamasını istiyor. Bu sorunu biz çözeceğiz. Ahdim var. Bu sorunu CHP iktidarında ben kesinlikle çözeceğim. Gazilerde dünyanın derdi var. Derdini anlatacak yetkili bulamaz. Protez alacak alamaz.

ŞEHİTLER BU ÜLKE İÇİN CANLARINI VERDİ

Başbakanlığa bağlı Şehitler ve Gaziler Yüksek Kurulu’nu kuracağız. Bir gazi o yüksek kurula başvuracak ve derdini hemen çözeceğiz. Gazilerin sağlık sorunları var. Bazen pahalı oluyor para verecek halleri de yok. Şu kuralı getireceğiz. Bir milletvekili hangi sağlık haklarından yararlanıyorsa gaziler ve şehit yakınları da aynı haklardan yararlanacak. Gaziler bu ülke için canlarını verdiler. Şehitler bu ülke için canlarını verdiler. Onlara ne yapsak azdır. Onlara toplumun saygı duyması lazım gelir. Açıkça söylüyorum CHP dışında şehit yakınlarına ve gazilere bu kadar ulvi yaklaşan ikinci siyasi parti yoktur.”

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2015, 01:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153