banner171

Koç’ta talihsiz kaza, Ali Koç omzunu kırdı

Mustafa Koç’un vefatının ardından Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı için adı geçen Ali Koç da düşerek omzunu kırdı. Ameliyata alınan Ali Koç’un omzunun çivi ile kaynatılacağı ve fizik tedavi yöntemi ile sağlığına kavuşacağı öğrenildi.

Koç’ta talihsiz kaza, Ali Koç omzunu kırdı
 Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un vefatının ardından, Koç Ailesi bir talihsizlik daha yaşadı. Koç Holding grubuna bağlı Ford Otosan şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Ali Koç, düşerek omzunu kırdı. Koç olayın ardından hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Ameliyata alınan Ali Koç’un omzunun çivi ile kaynatılacağı ve fizik tedavi yöntemi ile sağlığına kavuşacağı öğrenildi.
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un 21 Ocak’ta sabah spor yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmesi, Koç Ailesi başta olmak üzere tüm Türkiye’yi üzmüştü. Ali Koç, ağabeyi Mustafa Koç’un vefatı üzerine yaptığı ilk açıklamada, “Hiçbir sorunu yoktu. Çok mutluydu, enerjikti, zayıflıyordu, spor yapıyordu. Demek ki (alnını göstererek) burada ne yazıyorsa o” demişti. Mustafa Koç’un vefatı sonrası Koç Holding’in başına Ali Koç’un geçeceği konuşulmaya başlam

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2016, 19:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153