banner171

Komutan Ulu Cami'den seslendi: Teslim olun

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde operasyonlarda görevli bir komutan, ilçede hendek ve barikat kazarak terör faaliyetlerine katılan PKK'lılara tarihi Ulu Cami'nin hoparlöründen dikkat çeken bir teslim olun çağrısı yaptı

Komutan Ulu Cami'den seslendi: Teslim olun
 DHA
Vatandaşların da dikkatle dinlediği anonsta "Peygamberler ve nebiler şehri, size mübarek Ulu Cami’den sesleniyorum, Sur bölgesi içinde oluşturduğunuz bu terör olaylarına son verin, teslim olun. Burada yaşayan insanları daha fazla mağdur etmeyin, teslim olun. Daha fazla ölüme neden olmayın" denildi.

Merkez Sur İlçesi’nde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için uygulanan sokağa çıkma yasağı bugün de devam etti. Özel Kuvvetler, jandarma ve polis Özel Harekat timlerinin yürüttüğü operasyonlar da devam ediyor. Bölgede özellikle Hasırlı Mahallesinde yoğun çatışmalar devam ederken, Dabanoğlu Mahallesinde bugün tuzaklanmış patlayıcılar imha edildi. Sur ilçesindeki çatışmalar sırasında tarihi Ulu Camiden ise bir ilk gerçekleşti. Tarihi caminin hoparlöründen operasyonda görevli bir komutan teröristlere "teslim olun" çağrısı yaptı.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2016, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153