banner171

Kurtulmuş: Başbakanımız cuma günü açıklayacak

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Kurtulmuş: Başbakanımız cuma günü açıklayacak
 Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu.
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, master plana ilişkin değerlendirmelerde bulunarak sürecin teröristlerin tamamen etkisiz hale getirildikten sonra başlayacağını ve planda yer alan hususları detaylarıyla birlikte Başbakan Davutoğlu'nun Cuma günü Mardin'de duyuracağını bildirdi.
SINIR GÜVENLİĞİ TASARISI BAŞBAKANLIK'TA

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş, yaptığı açıklamada, "Türkiye, hem yasa dışı göçle mücadele etmek hem de bu yasa dışı göçün içerisinde son derece tehlikeli bir şekilde yabancı savaşçılarla mücadele etmek mecburundadır. Onun için etkin bir şekilde sınır güvenliğinin sağlanması amacıyla Sınır Güvenliği Kanun tasarısı biliyorsunuz hazırlandı ve Başbakanlık'ta bekliyor. Ancak bu etkin mücadelede vakit kaybına maruz kalmamak için Başbakanlık'ta bekleyen bu yasa tasarısı, günü geldiğinde parlamentoya sevk edilmek üzere şu aşamada ektin sınır yönetiminin koordinasyonunun sağlanması için bir Bakanlar Kurulu Yönetmeliği bugün itibariyle imzalanmış ve bundan sonra da yürürlüğe girecektir" ifadelerini kullandı.
ESNEK ÇALIŞMA DÜZENLEMESİ
Uzaktan çalışma, evden çalışma gibi konuların ele alındığı bir teklifle karşı karşıyayız. Kadın, genç ve engellilerin iş bulması için çalışmalar bulunuyor. Geçici çalışanların korunması kapsamında çalışmalar sürdürülüyor.
Terör örgütünün elinden silahları alıp, etkisiz hale geitrildikten sonra, o bölgede yaşayan kardeşlerimizin karşı karşıya kaldığı zararları telefi edeceğiz.
BÜLENT ARINÇ'IN AÇIKLAMALARI
Bülent Arınç kişisel görüşlerini ortaya koymuştur.Takdir kamuoyunundur.

CUMA GÜNÜ AÇIKLANACAK

Terör örgütü tamamen etkisiz hale getirildikten sonra, bölgede güçlü bir şekilde bahar havası içinde tedbirlerin alınması master plan kapsamında. Cuma günü Mardin'deki ziyarette Sayın Başbakanımız, master planı halkımızla paylaşacak. Çok kısa sürede hem terörü bitireceğiz hem de halkımızın zararlarını telafi edecek çok hızlı bir süreç başlatacağız.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2016, 23:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153