banner171

MHP seçimlerde son dakika stratejisi uygulayacak

MHP son dakika stratejisiyle kararsız seçmeni hedef alacak.

MHP seçimlerde son dakika stratejisi uygulayacak
 MHP Lideri Devlet Bahçeli, diğer liderlerin aksine, seçime yaklaşık 40 gün kalmasına rağmen henüz meydana inmedi.

SİYASİ TAKTİK İCABI BÖYLE YAPIYORUZ


Bahçeli gazetecilerin, “Beyannameyi açıklamakta biraz geç kalmadınız mı?” sorusuna, "Siyasi taktik icabı böyle yapıyoruz. Biz kongre için Arena’yı tuttuğumuzda 3 Mayıs’ta beyanname açıklamak için de gerekli işlemleri yapmıştık" karşılığını verdi.

SON DAKİKA STRATEJİSİ BENİMSEDİ


Parti kurmayları da önceki seçimlerde, diğer partilerin seçim beyannamelerinde MHP’den alıntı yaptığını belirterek onun için böyle bir taktik uyguladıklarını belirttiler. Beyanname taktiğinde olduğu gibi MHP, miting ve reklam konusunda da “son dakika” stratejisini benimsedi.

İSTANBUL'DA SEÇMENİN KARŞISINA SEÇİMDEN 1 HAFTA ÖNCE ÇIKACAK


MHP Lideri Bahçeli, beyannameyi açıkladıktan sonra bir miting programı yapacak. İlk mitingini Almanya’da yurt dışı seçmenine seslenerek gerçekleştiren Bahçeli, 3 Mayıs’taki toplantının ardından 17 Mayıs’ta Adana ve Mersin’e, 18 Mayıs’ta Kırşehir ve Kayseri’ye gidecek. 24 Mayıs’ta Ankara’da miting yapacak olan Bahçeli, neredeyse seçimin kaderini belirleyecek olan İstanbul’da seçmenin karşısına sandık kurulmadan bir hafta önce çıkacak.

TELEVİZYON REKLAMLARINA AĞIRLIK


Çok yoğun bir miting programı yapması beklenmeyen Bahçeli, bu açığı ise televizyon ekranlarını kullanarak kapatacak. Televizyonlarda hem partinin reklamlarıyla hem de Bahçeli’nin katılacağı canlı yayınlarla seçmenin merak ettiği sorulara yanıt verilmesi sağlanacak. Televizyon reklamlarında da ağırlık son haftaya verilecek. Böylece MHP’nin vaatlerinin, “ağırlıklı propaganda” ile seçmenin aklında kalması sağlanacak. Bu taktikle özellikle kararsız seçmen üzerinde etkili olunması planlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2015, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153