banner171

MHP'de İstifalar Gelmedi Parti Karıştı

Ortaya çıkan seks görüntüleriyle çalkalanan MHP karıştı. Bülent Didinmez'e ait olduğu iddia edilen görüntülerden sonra, partiden istifa etmesi beklenen Didinmez, dün yaptığı açıklamada kendini savundu.

MHP'de İstifalar Gelmedi Parti Karıştı

MHP'de ikinci kaset sarsıntısı sürüyor. Gizli çekilmiş görüntüleri internette yayımlanan Genel Başkan yardımcısı Bülent Didinmez ile eski istanbul İl Başkanı İhsan Barutçu'nun partiden istifa etmemeleri MHP'de krize yol açtı.

İSTİFALARI İSTENDİ AMA

MHP lideri Devlet Bahçeli, Didinmez'in MHP'deki görevinden, parti üyeliğinden ve milletvekili adaylığından istifasını istedi. Barutçu'ya da parti üyeliğinden ve milletvekili adaylığından ayrılması sözlü olarak iletildi. İki isim de sözlü olarak istifalarını Bahçeli'ye ilettiler ancak dün yazılı istifalar genel merkeze ulaşmadı.

Bülent Didinmez, kasetle ilgili dün yaptığı açıklamada da Genel Başkan yardımcısı ünvanını kullandı. Açıklamayı öğrenen Bahçeli, kurmaylarına, "Derhal bulun ve istifalarını alın" talimatı verdi ancak Didinmez'e ulaşılamadı.

Didinmez ise yazılı açıklamasında, görüntülerle partinin hedef alındığını savundu. Söz konusu görüntülerin "insani bir durum" olduğunu savunurken, özel yaşamın korunması gerektiğini ifade eden Didinmez, hukuki mücadele başlattığını kaydetti.

Sabah


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153