banner171

Okullar açılmadan önce flaş karar! Yarın okullar tatil mi?

Kars ve Bayburt'taki okullarda eğitim, yarıyıl tatilinin ardından, kar yağışı nedeniyle bir gün gecikmeli başlayacak.

Okullar açılmadan önce flaş karar! Yarın okullar tatil mi?
 Kars ve Bayburt'taki okullarda eğitim, yarıyıl tatilinin ardından, kar yağışı nedeniyle bir gün gecikmeli başlayacak.
Yoğun kar yağışı nedeniyle yurt genelinde 4 ilde okullar tatil edildi.

İşte tatil edilen iller:

BAYBURT

Bayburt Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, yarıyıl tatilinin ardından yarın başlaması gereken eğitime kar yağışı nedeniyle 1 gün ara verildi. İl genelindeki kurumlarda görev yapan engellit ve hamile personel de 1 gün izinli sayılacak.

ERZİNCAN

Erzincan'ın Çayırlı, Otlukbeli ve Tercan ilçesinde tüm okullarda eğitime yarın ara verilecek. Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, etkili kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle Çayırlı, Otlukbeli ve Tercan ilçeleri ile bağlı yerleşimlerinde tüm okullarda eğitime 8 Şubat Pazartesi ara verildiği belirtildi. Açıklamada ayrıca, Refahiye ilçesinde ise taşımalı sistem kapsamındaki öğrenciler için aynı gün eğitime ara verildiği ifade edildi.

AĞRI

İl genelinde yarıyıl tatilinin ardından yarın açılması beklenen okullarda eğitime 9 Şubat Salı günü başlanacak Ağrı genelinde, yoğun kar yağışı dolayısıyla eğitim öğretimde ikinci yarıyıl 1 gün gecikmeli başlayacak. Ağrı Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Ağrı merkez ve ilçelerinde 8 Şubat Pazartesi günü tüm okulların tatil edildiği bildirildi.

KARS

Kars genelinde, yoğun kar yağışı dolayısıyla sömestir tatili sömestir tatilinin ardından eğitim öğretime 1 gün gecikmeli başlanacak. Kars Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Kars merkez ve ilçelerinde 8 Şubat Pazartesi günü tüm okulların tatil edildiği ve eğitim öğretimin 9 Şubat Salı günü başlanacağı bildirildi. Açıklamada ayrıca, olumsuz hava koşulları nedeniyle engelli ve hamile memurların yarın idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2016, 19:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153