banner171

Paralel’in PKK aşkı

Paralel medya ile Cumhuriyet ve Sözcü gazetesinin de aralarında bulunduğu bazı yayın organlarının, TİB’in PKK yandaşı sitelere getirdiği erişim yasağını, “Basın özgürlüğü askıda, Kürt sitelerine erişim engeli, Kürt medyası yasaklandı” şeklinde haberleştirdi.

Paralel’in PKK aşkı
  Hükümet karşıtlığını vatan hainliğine kadar getirdiler.  TİB’in mahkeme kararı doğrultusunda PKK terör örgütünün propagandasını yapan bazı haber sitelerine erişim yasağı getirmesi, Paralel medyanın başını çektiği bazı yayın organlarını rahatsız etti.
TARAF: KÜRT MEDYASI YASAKLANDI

Paralel İhanet Çetesi’nin tetikçi gazetesi olarak bilinen Taraf gazetesi, PKK destekçisi sitelere getirilen erişim yasağını, ‘sansürde son nokta’ olarak yorumladı. Taraf, dünkü nüshasında sürmanşetten verdiği ‘Kürt medyası yasaklandı’ başlıklı haberinde  K. Irak’ta hava operasyonlarına başlandığı sırada, Kürtlere yakınlığıyla bilinen birçok medya kuruşuna (kuruluşuna) erişim yasağı da getirildi” ifadelerine yer verdi.

KARŞI VE MEYDAN: KÜRT SİTELERİNE ERİŞİM ENGELİ

Paralel İhanet Çetesi’ne yakınlığıyla bilinen Karşı gazetesi de PKK destekçisi sitelere getirilen erişim engelini çarpıtarak, Kürt haber sitelerine erişim yasağı getirildiği yönünde algı oluşturmaya çalıştı. Karşı gazetesinin internet sitesinde verilen ‘Kürt sitelerine erişim engeli’ başlıklı haberde, “PKK ve IŞİD mevzilerine yönelik operasyon sonrasında birçok siteye erişimin engelli getirildi” ifadelerine yer verdi. Öte yandan paralel örgüte yakınlığıyla bilinen 

Meydan gazetesi de söz konusu erişim yasağıyla ilgili hazırladığı haberinde, ‘Kürt sitelerine erişim engeli’ başlığını kullandı.

CUMHURİYET: TEHDİT, YASAK

Daha önce devlete ait gizli bilgileri yayınladığı için büyük tepki toplayan ve hakkında soruşturma açılan Cumhuriyet gazetesi de, PKK propagandacısı internet sitelerine getirilen erişim yasağını, ‘basın özgürlüğü askıda’ şeklinde yorumladı. Cumhuriyet’in konuyla ilgili dün manşetten verdiği haberin başlığında, ‘Tehdit, yasak, erişim engeli’ ifadeleri kullanıldı.

SÖZCÜ İLE PARALEL AYNI İFADELERİ KULLANDI

Hükümet düşmanlığını vatan hainliğine kadar getiren bir diğer yayın organı da Sözcü gazetesi oldu. Hükümet karşıtı yalan yanlış haberlerle gazetecilik yaptığını zanneden Sözcü gazetesi de, PKK yanlısı sitelere getirilen erişim yasağıyla ilgili haberi resmi twitter hesabı üzerinden, ‘Kürt sitelerine erişim engeli’ ifadeleriyle okuyucularına duyurdu. Bazı paralel medya organları da söz konusu haber için aynı başlığı kullanmıştı.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2015, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153