banner171

Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli aylar sonra bir arada!

Demokrasi ve Özgürlükler Adası açılışa hazır. Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli tarihi açılış için aylar sonra bir araya geldi.

Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli aylar sonra bir arada!
 Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'na gittikleri vapurda görüntülendi. Türk demokrasi tarihinin en karanlık dönemlerinden birine ev sahipliği yapan Yassıada, Demokrasi ve Özgürlükler Adası olarak bugün Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacak. Adnan Menderes Kongre Merkezi, 27 Mayıs Müzesi ve diğer donatılarıyla faaliyete geçecek olan Demokrasi ve Özgürlükler Adası, darbelerin sonuçlarını yeni nesillere aktarırken dünyaya da demokrasi ve özgürlükler konusunda ev sahipliği yapacak..

Türk demokrasi tarihinde "kara bir leke" olan 27 Mayıs 1960 darbesinin 60. yılında Yassıada, Demokrasi ve Özgürlükler Adası adıyla bugün Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacak.

Tarihin utanç sayfalarının yazıldığı, Türk milletinin vicdanında derin yaralar açan 27 Mayıs 1960 askeri darbesinin üzerinden 60 yıl geçti.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2020, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153